Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Nerede? Ne yenir?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı MrV tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Japonya Sushi için ton balığını Türkiye'den aliyor
    Birak alsinlar, bosver MrV, bizimkiler seni 'kelle pacaya' gotursun....

Iste bole, olan elinde olmayani ozluyo... Sen gel ben de seni 'fast food' Cin Mutfagina gotureyim... :-)

Bir yorum yaz:

• MrV
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cin mutfagi mi? Sushi mi? Istanbul'da mi?
    Japonya Sushi için ton balığını Türkiye'den aliyor

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Cin mutfagi mi? Sushi mi? Istanbul'da mi?

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Selam arkadaşlar. İstanbula yeni taşındığım için bi kaç mekan nasildir diye soracaktim. Bir türlü gitme firsati bulamadim ve ne yalan çok merak ediyorum. Gidenler paylaşirsa sevinirim Fiyatlar hakkinda bilgi de verirseniz sevinirim.

Mekanlar: Taps Bebek, Lucca Bebek, Chilai, Huqqa, P.F. Chang's, Kizilkayalilar Taksim, Hamdi Eminönü, Yelken Yeniköy, Günaydin Steakhouse(İstinye/Etiler), Mano Burger, Shake Shack. Bif Chef's(Tarabya tarafi)

Bundan hariç bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir pizzacı var mı? Yani Dominos, pizza pizza gibi az malzemelı şeyler degil. Taşfirin, güzel ve doyurucu mekanlar. İyi bir Sushi ve çin mutfağı için tavsiye de fena olmaz Ara sira iyi oluyor...

Şimdiden sagolun.
    Huqqa guzel ama cok dumanalti. Hmn yaninda the market var oraya git.manzarasi cok daha guzel.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Izmire manisaya gelmeye korkuyorum 10 kg alip donucem diye

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Bazi arkadaslarimiz bilir, (Manisa'da) Kofteci Ali'de kagitta kofte + kokorec!

Bir yorum yaz:

• MrV
    yanıtladı
    Öbür yerler tamamen kaynadi -.-

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Nerede? Ne yenir?

Acilin ben rehberim meshur Regnumcu Burç baba ))

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Regnum diye biyer var biraz uzak ama

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• batubility
    yanıtladı
    İyi yerini tavsiye et içeriz. Doldur tereyağı ve sirkeyi
    Ugrak !!!

34 BE 1968

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Vedaaaaaaaaat

Bir yorum yaz:

• MrV
    yanıtladı
    Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bence bunlari bos ver bi kelle paca iyi gider ������

34 BE 1968

Bir yorum yaz:

• batubility
    yanıtladı
    Selam arkadaşlar. İstanbula yeni taşındığım için bi kaç mekan nasildir diye soracaktim. Bir türlü gitme firsati bulamadim ve ne yalan çok merak ediyorum. Gidenler paylaşirsa sevinirim Fiyatlar hakkinda bilgi de verirseniz sevinirim.

Mekanlar: Taps Bebek, Lucca Bebek, Chilai, Huqqa, P.F. Chang's, Kizilkayalilar Taksim, Hamdi Eminönü, Yelken Yeniköy, Günaydin Steakhouse(İstinye/Etiler), Mano Burger, Shake Shack. Bif Chef's(Tarabya tarafi)

Bundan hariç bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir pizzacı var mı? Yani Dominos, pizza pizza gibi az malzemelı şeyler degil. Taşfirin, güzel ve doyurucu mekanlar. İyi bir Sushi ve çin mutfağı için tavsiye de fena olmaz Ara sira iyi oluyor...

Şimdiden sagolun.
    Bence bunlari bos ver bi kelle paca iyi gider 😄😄😄

34 BE 1968

Bir yorum yaz:

• MrV
    yanıtladı

Şimdiden sagolun.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    O zamanlara denk gelseydin işe başlardın sarven sayemde ama neysee sende gündüz kuşağına geçte öyle gece gece yaşamak boş işler normale dön yani
    Yok be adminim işe şimdide başlarımda. Dil kursuna ve spora yazılmaya karar verdim. Ben önceden kilolu bi insan değildim insanın uyku düzeni olmayınca gece yemek yiyo kilo alıyo.
    Bide bi dil öğrenelim bakalım belki düzene gireriz

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X