Yeslyurt carsi morgul bufede doner tavsiye ederim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Nerede? Ne yenir?
Çöküş
X
-
Araclar harika zemin muthis alistm piste affetmiyorum apexleriAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPerlavistaya 5-10 dk mesafede.hatta yeni ordaydim.pist kaymak.arabalar yeni. 6,5 hp lik.tek sorun kapali alan. 10 dk si 15 tl
Resimler soyle

Valla bana uyar. Yemek + karting olabilir. En son karting yapali cok oldu ve mevsimi geldi.yemek yerinde de karting yerinde de otopark sorunu yok.her ikisini de organize edebilirim memnuniyetle.
kilo avantaji ile kekutiyi ve areni duman ederim
Bir yorum yaz:
-
Perlavistaya 5-10 dk mesafede.hatta yeni ordaydim.pist kaymak.arabalar yeni. 6,5 hp lik.tek sorun kapali alan. 10 dk si 15 tlAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPerlavistaya yakin mi carting sonrasi gidilir beniim favori carting perlavistada
Resimler soyle

Valla bana uyar. Yemek + karting olabilir. En son karting yapali cok oldu ve mevsimi geldi.yemek yerinde de karting yerinde de otopark sorunu yok.her ikisini de organize edebilirim memnuniyetle.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterE gidelim valla
Bir yorum yaz:
-
Perlavistaya yakin mi carting sonrasi gidilir beniim favori carting perlavistadaAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBekleriz her zaman
Abide Kebap Beylikdüzü/Yakuplu Şubesi.
Yeni mininin kutlamaları valla artık kuruttu beni
Ama sen gelirsen bi güzellik yaparım tabi.
Bir yorum yaz:
-
Bekleriz her zamanAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmm senin ismini veririz Talhacım kulupce bir ugrayalım bacanagına
Abide Kebap Beylikdüzü/Yakuplu Şubesi.
Yeni mininin kutlamaları valla artık kuruttu beniAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha'nin yeni MINI'sinin kutlamasini 'mazlum' bacanak ustlenecek gibi....! :-)
Ama sen gelirsen bi güzellik yaparım tabi.
Bir yorum yaz:
-
Talha'nin yeni MINI'sinin kutlamasini 'mazlum' bacanak ustlenecek gibi....! :-)Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmm senin ismini veririz Talhacım kulupce bir ugrayalım bacanagına
Bir yorum yaz:
-
Tmm senin ismini veririz Talhacım kulupce bir ugrayalım bacanagınaAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim bacanak 1,5 ay önce bayilik alıp restoran açtı. Bütün menüyü yedim hepsi de on numara. Beylikdüzüne yolunuz düşerse tavsiye ederim.
Bir yorum yaz:
-
Benim bacanak 1,5 ay önce bayilik alıp restoran açtı. Bütün menüyü yedim hepsi de on numara. Beylikdüzüne yolunuz düşerse tavsiye ederim.
Bir yorum yaz:
-
Yaz geldi işkembe de yenmez artıkAslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe gerekiyorsa koydum be abi
işkembeye dayandım
Bir yorum yaz:
-
Ne corbasıydı? içine ne koydun da lezzeti yakalayamadınAslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün akşam Şişli sarıhana gittim kesinlikle kaliteyi bozmuşlar,ustaları değişmiş muhtemelen içine ne koyduysam yinede çorbada lezzeti yakalayamadım..otur sıfır !
Bir yorum yaz:
-
Dün akşam Şişli sarıhana gittim kesinlikle kaliteyi bozmuşlar,ustaları değişmiş muhtemelen içine ne koyduysam yinede çorbada lezzeti yakalayamadım..otur sıfır !
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: