Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Wishman yuvaya dondu! :)
Çöküş
X
-
Gioovanniyi yarin gorecegim insallah
Rozetide hazir..
giovanniyi bakim sonrasi bi de hamam sefasi beklio hamam sonrasi da sticker ve rozet merasimi ve diger kucuk surprizler..
duydum ki "genc citir" biriyle gelecekmissin.. onun icinde sahane bir program hazirladim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok tesekkur ediyorum Lord'um. :-)
Ama ben kendime ince ayar cektim, adima event kabul etmiyom. Yaparsak formumuz adina yaparik.
Istanbul'da degilim, Giovanni'yi yolladim. Ama gelcem tabiiki almaya.
Artik gizli gelip geri mi donerim, davul zurnali mi gelirim onu sonra dusunelim.
Gokhan Admin'imi op benim icin...
Mektup gibi oldu.
Wishman
Gökhan admin Tekirdağda sanırım bende bu hafta akşamların dışında pek müsait değilim
Bir yorum yaz:
-
MTK esas seni biz ozluyoruz, saklama kendini bizden artik.
Ozan senin ustsuz'u gorup kisim kisim catlicagim icin gelmedim.
Wish
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAbi aracı gonderip kendin gelmemek olur mu yaw
Bir yorum yaz:
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman İstanbuldaysan gelde adına event düzenleyelim
Ama ben kendime ince ayar cektim, adima event kabul etmiyom. Yaparsak formumuz adina yaparik.
Istanbul'da degilim, Giovanni'yi yolladim. Ama gelcem tabiiki almaya.
Artik gizli gelip geri mi donerim, davul zurnali mi gelirim onu sonra dusunelim.
Gokhan Admin'imi op benim icin...
Mektup gibi oldu.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiWishman İstanbuldaysan gelde adına event düzenleyelim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSırayla conem çok meşgulüm
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResim yukleyemiyorum mukadderat yoksa Giovanni'nin cok 'cekici' bir fotosunu bulmustum.
WisHEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Resim yukleyemiyorum mukadderat yoksa Giovanni'nin cok 'cekici' bir fotosunu bulmustum.
WisH
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKarari dusunuldu;
Giovanni Istanbul yollarina verildi. Yarin AYN'de gorucuye cikacak.
Yusuf dedi ki 'Abi sen gelme bana Giovanni'yi yolla kafadan %10 indirim!!!' (Neden acaba ??)
Bizde NHT'nin yolunu sectik. (Harcamadigim KM'leri Antalya'ya giderken kullancam. (Kontor hesabi)
Zaten Gokhan'da tatilde. (Kimin guzel beynini diiiiiiiiiittttttttttt yapacam ) (sansur)
Duyduguma gore Swiss'in evi icinde on rezervasyon gerekiyormus.
Nida'da gonulluymus dadilik yapmaya.
Ozet;
Forum bana diyo ki 'Seni uzaktan sevmek asklarin en guzeliiiiiii'
Wishman
NDG vasitasiyla walkin gidebilirsin swissin eve sikinti olmaz..
sen gel ben kirmizi haliyi aldim kurutemizlemeden sererim hemen
Bir yorum yaz:
-
Karari dusunuldu;
Giovanni Istanbul yollarina verildi. Yarin AYN'de gorucuye cikacak.
Yusuf dedi ki 'Abi sen gelme bana Giovanni'yi yolla kafadan %10 indirim!!!' (Neden acaba ??)
Bizde NHT'nin yolunu sectik. (Harcamadigim KM'leri Antalya'ya giderken kullancam. (Kontor hesabi)
Zaten Gokhan'da tatilde. (Kimin guzel beynini diiiiiiiiiittttttttttt yapacam ) (sansur)
Duyduguma gore Swiss'in evi icinde on rezervasyon gerekiyormus.
Nida'da gonulluymus dadilik yapmaya.
Ozet;
Forum bana diyo ki 'Seni uzaktan sevmek asklarin en guzeliiiiiii'
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Eh Wishman hala baslamamıs sanırım denizbörülcesi yemeye gidiyor su sıralar yine
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: