Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Visuals :)
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPaceman paylasayim gozumuz gonlumuz gaddarspecle aydinlansin
V
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterB.Battal'in ekledigi resimlerden en usttki cok guzel. Renkte harika..
seccop edition
Bir yorum yaz:
-
B.Battal'in ekledigi resimlerden en usttki cok guzel. Renkte harika..
Bir yorum yaz:
-
Bende turkiyede xenonsuz araba sattirmazdim.
xenonu olmayan gidip beyaz ampul takio florasan usulu gezio gece gozu oyup geciyor adeta(!) Cok les bi durum!
Bir yorum yaz:
-
Xenon yağmurda başarısız diyen hakkaten araba kullanmamış, yada TR'de yağmurlu havada kullanmamış
Ben akşam karanlığında yağmur yagsız xenonsuz arabada çok zorlanıyorum. Misal şirket aracım. Ama aynı yolu xenonlu olsam 5 - 10 dakika daha erken giderim varmak istediğim yereiddaa ediyorum
tamam körüm ama xenon'a bahane üretilemez bnce
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen gecen chikagodan bedavaya dagitilan ikinci el araba dergisini akip bi bakim dedim psikolojik tramva yasadim sonra. Bu arada hakkaten cok saglam arabalarda yok xenon yagmurda basarisiz diye belki gguvensiz goruyorlaedir.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: