Cm nin bagaji buyuk olsa dizel guzel olabilirdi bende bututmeyi dusunuyorum arabayi gozuk passat cc de
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
EVO-X 34 HKA 86,,,MİNİ DEĞİL AMA OLSUN SONUÇTA ESKİ MİNİCİYİZ BEA =o)
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdi
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBirini birinden ayiramam ikiside cok ozel araclar 2sinede sahip olmak isterim daha once subaru kullandigim ivin simdilik tercihim subaru...,,, subarucuyu evocu yapmaya çalışıyomuşuz da haberimiz yok =O)
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende sti ile evo arasında çok gidip geliyordum ama sanırım her anlamda evo daha iyi,,, ben aldım diye söylemiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler açıklamalar için.2012 sonu veya 2013 başı gibi araba değiştirmeyi planlıyorum.Aslında miniden çok memnunum hala doyamıyorum sanırım doyamayacağımda ama çocuk olduğu için 4 kapılı bişeyler bakıyorum artık.Ya daha güvenli olması için jip alıcam ya da yine dayanamayıp evo veya golf r gibi bişey alıcam.Eğer bişey düşerse bilgim olsun gelip ilgilenirim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah cok ozel bir arac almisin miniden de insani biyle kupon bi araba vazgecirebilir...benim de zaman zaman impreza sti sedan dusunmuyor degilim cocuklardan oturu
Bir yorum yaz:
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun kardeşim...kıydık miniye kendimi affedemiyorum, ancak evoya bakınca tesseli oluyorum =O)
Bir yorum yaz:
-
Masallah cok ozel bir arac almisin miniden de insani biyle kupon bi araba vazgecirebilir...benim de zaman zaman impreza sti sedan dusunmuyor degilim cocuklardan oturu
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla ilk izlenim olarak trafiği hiç seven bir araç değil. sanırım üzerinde büyük turbo uygulamasından kaynaklanıyor,, motor bloğu hararet yapmasada trafikte intercooler havayı soğutamadığı için emme manifoldu yanıyor resmen,, egzantrik uygulamsından dolayı alt devirleri 650 d/d cıvarında bu da motora arabayı rolanti kaldıracak tork üretirmiyor,, gaza minicik dokunsan 2500-3000 d/d,, dolasıyla ister istemez trafikte veya yokuşta ara sokakta kalkarken bir şekilde debriyaj yakıyorsun. konuya dönücek olursak sanırım eğer şehir içinde de kullanırım diyorsan sanırım otomatik vites daha uygun gibi geliyor. Ama yok ben gazlıcam sadece caddede veya otobanda kullanırım diyorsan çok zevkli,,, Araba bulma konusunda ise benimde tamamen tesadüf eseri karşıma çıktı araba ama tabi eski rallici tanıdığım abilere söyleyebilirim. sen ciddi ciddi düşünürsen onların çevresinde temiz düşen olursa bi şekilde haberdar ederim seni,,, ama kesinlikle gaz pedalında ivmelenmenin nedemek olduğunu hissetiriyor adam,,, Tek sorun gaza bastığında benzin göstergesine bakmayacaksın =O)
Bir yorum yaz:
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsuun ilk sahibi miniciydi diye biliyorum ki sanki bu aracci kosiflerde gormustum hayirli olsun .
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsuun ilk sahibi miniciydi diye biliyorum ki sanki bu aracci kosiflerde gormustum hayirli olsun .
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah çok doğru bir tercih olmuş.Benimde hep aklımda vardı böyle bi araba.
Bunun otomatiği hakkında ne düşünürsün?Onlarda manuel gibi gidiyomu? Şöyle tanıdık bildik kişilerin ellerinden yüklü bi evo x için(otomatik vites) yaklaşık ne gibi bi rakamı gözden çıkarmak lazım?
Bir yorum yaz:
-
hepinize teşekkürler arkadaşlar,,,, allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah,,, eksik olmayın =O)
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: