Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

EVO-X 34 HKA 86,,,MİNİ DEĞİL AMA OLSUN SONUÇTA ESKİ MİNİCİYİZ BEA =o)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Cm nin bagaji buyuk olsa dizel guzel olabilirdi bende bututmeyi dusunuyorum arabayi gozuk passat cc de

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Birini birinden ayiramam ikiside cok ozel araclar 2sinede sahip olmak isterim daha once subaru kullandigim ivin simdilik tercihim subaru...
    hobaaa,, baltayı taşa vurduk galiba ,,, subarucuyu evocu yapmaya çalışıyomuşuz da haberimiz yok =O)

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bende sti ile evo arasında çok gidip geliyordum ama sanırım her anlamda evo daha iyi,,, ben aldım diye söylemiyorum
    Birini birinden ayiramam ikiside cok ozel araclar 2sinede sahip olmak isterim daha once subaru kullandigim ivin simdilik tercihim subaru...

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teşekkürler açıklamalar için.2012 sonu veya 2013 başı gibi araba değiştirmeyi planlıyorum.Aslında miniden çok memnunum hala doyamıyorum sanırım doyamayacağımda ama çocuk olduğu için 4 kapılı bişeyler bakıyorum artık.Ya daha güvenli olması için jip alıcam ya da yine dayanamayıp evo veya golf r gibi bişey alıcam.Eğer bişey düşerse bilgim olsun gelip ilgilenirim.
    4 kapı diyorsan dizel countryman hem çocuklar rahat hem siz,,, ama gazlamak için ikinci arac evo olsun =O) eğer temiz bir araç kulağıma gelirse bilgilendiririm buradan

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Masallah cok ozel bir arac almisin miniden de insani biyle kupon bi araba vazgecirebilir...benim de zaman zaman impreza sti sedan dusunmuyor degilim cocuklardan oturu
    bende sti ile evo arasında çok gidip geliyordum ama sanırım her anlamda evo daha iyi,,, ben aldım diye söylemiyorum

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim...
    eywallah ali abim eksik olma kıydık miniye kendimi affedemiyorum, ancak evoya bakınca tesseli oluyorum =O)

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Masallah cok ozel bir arac almisin miniden de insani biyle kupon bi araba vazgecirebilir...benim de zaman zaman impreza sti sedan dusunmuyor degilim cocuklardan oturu

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    valla ilk izlenim olarak trafiği hiç seven bir araç değil. sanırım üzerinde büyük turbo uygulamasından kaynaklanıyor,, motor bloğu hararet yapmasada trafikte intercooler havayı soğutamadığı için emme manifoldu yanıyor resmen,, egzantrik uygulamsından dolayı alt devirleri 650 d/d cıvarında bu da motora arabayı rolanti kaldıracak tork üretirmiyor,, gaza minicik dokunsan 2500-3000 d/d,, dolasıyla ister istemez trafikte veya yokuşta ara sokakta kalkarken bir şekilde debriyaj yakıyorsun. konuya dönücek olursak sanırım eğer şehir içinde de kullanırım diyorsan sanırım otomatik vites daha uygun gibi geliyor. Ama yok ben gazlıcam sadece caddede veya otobanda kullanırım diyorsan çok zevkli,,, Araba bulma konusunda ise benimde tamamen tesadüf eseri karşıma çıktı araba ama tabi eski rallici tanıdığım abilere söyleyebilirim. sen ciddi ciddi düşünürsen onların çevresinde temiz düşen olursa bi şekilde haberdar ederim seni,,, ama kesinlikle gaz pedalında ivmelenmenin nedemek olduğunu hissetiriyor adam,,, Tek sorun gaza bastığında benzin göstergesine bakmayacaksın =O)
    Teşekkürler açıklamalar için.2012 sonu veya 2013 başı gibi araba değiştirmeyi planlıyorum.Aslında miniden çok memnunum hala doyamıyorum sanırım doyamayacağımda ama çocuk olduğu için 4 kapılı bişeyler bakıyorum artık.Ya daha güvenli olması için jip alıcam ya da yine dayanamayıp evo veya golf r gibi bişey alıcam.Eğer bişey düşerse bilgim olsun gelip ilgilenirim.

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Hayırlı olsun kardeşim...

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayirli olsuun ilk sahibi miniciydi diye biliyorum ki sanki bu aracci kosiflerde gormustum hayirli olsun .
    kosiflerde görmüş olmanız normal ilk sahibi orada çalışıyor halen daha ama benim tanışıklığım yok kendisi ile ben menderes abiden aldım arabayı. Menderes abi ile hakan beyin tanışıklığı varmış, ama tek kelime ile ellerine sağlık süper bir araba hazırlamışlar =O)

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Hayirli olsuun ilk sahibi miniciydi diye biliyorum ki sanki bu aracci kosiflerde gormustum hayirli olsun .

Bir yorum yaz:

• malikaltindis
    yanıtladı
    hayirli olsun kazasiz belasiz

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Bir mini değil... köpek balığı resmen

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maşallah çok doğru bir tercih olmuş.Benimde hep aklımda vardı böyle bi araba.

Bunun otomatiği hakkında ne düşünürsün?Onlarda manuel gibi gidiyomu? Şöyle tanıdık bildik kişilerin ellerinden yüklü bi evo x için(otomatik vites) yaklaşık ne gibi bi rakamı gözden çıkarmak lazım?
    valla ilk izlenim olarak trafiği hiç seven bir araç değil. sanırım üzerinde büyük turbo uygulamasından kaynaklanıyor,, motor bloğu hararet yapmasada trafikte intercooler havayı soğutamadığı için emme manifoldu yanıyor resmen,, egzantrik uygulamsından dolayı alt devirleri 650 d/d cıvarında bu da motora arabayı rolanti kaldıracak tork üretirmiyor,, gaza minicik dokunsan 2500-3000 d/d,, dolasıyla ister istemez trafikte veya yokuşta ara sokakta kalkarken bir şekilde debriyaj yakıyorsun. konuya dönücek olursak sanırım eğer şehir içinde de kullanırım diyorsan sanırım otomatik vites daha uygun gibi geliyor. Ama yok ben gazlıcam sadece caddede veya otobanda kullanırım diyorsan çok zevkli,,, Araba bulma konusunda ise benimde tamamen tesadüf eseri karşıma çıktı araba ama tabi eski rallici tanıdığım abilere söyleyebilirim. sen ciddi ciddi düşünürsen onların çevresinde temiz düşen olursa bi şekilde haberdar ederim seni,,, ama kesinlikle gaz pedalında ivmelenmenin nedemek olduğunu hissetiriyor adam,,, Tek sorun gaza bastığında benzin göstergesine bakmayacaksın =O)

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    hepinize teşekkürler arkadaşlar,,,, allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah,,, eksik olmayın =O)

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X