Maşallah çok güzel görünüyor araç
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R58 CooperS Coupe
Çöküş
X
-
Aileye hosgeldiniz
Masallah, kazasiz surusler
06 EKN 13 [emoji41]
Instagram & Snapchat: ekinkerimoglu
Bir yorum yaz:
-
maşallah böyle güzel araçları gördükçe r58 istiyorum kazasız belasız
Bir yorum yaz:
-
Mesaj düşmedi bir kontrol et istersenAslı UgurD tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnur mesaj attım. Yardımın için teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Onur mesaj attım. Yardımın için teşekkür ederim.Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler abi
@GOKHAN
Elimde Jcw jant göbeği mevcut. Dm'den ulaşırsanız yardımcı olurum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJantlar 10 elleme sadece göbeklerdeki kapaklar yenilense yeter hatta @MeOnYa yardımcı olabilir
Teşekkürler abiAslı UgurD tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok değiştirmicem zaten göbek alıp bide aynı renge tekrar boyatıyım diyorum biraz eski görünüyo gözüme
@GOKHAN
Elimde Jcw jant göbeği mevcut. Dm'den ulaşırsanız yardımcı olurum.
Bir yorum yaz:
-
Yok değiştirmicem zaten göbek alıp bide aynı renge tekrar boyatıyım diyorum biraz eski görünüyo gözümeAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJantlar 10 elleme sadece göbeklerdeki kapaklar yenilense yeter hatta @MeOnYa yardımcı olabilir
Bir yorum yaz:
-
Jantlar 10 elleme sadece göbeklerdeki kapaklar yenilense yeter hatta @MeOnYa yardımcı olabilirAslı UgurD tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkür ederim o jantlara bi el atmam gerekiyo en yakın zamanda
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim o jantlara bi el atmam gerekiyo en yakın zamandaAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@UgurD kardeşim arabanı bugün canlıda görmek kısmet oldu maşşalh demeyi eksik etmeyelim çok güzel bi araca sahipsin tek eksik sol ön jant göbeği
onuda eklersen süper olur kazasız belasız kullan 

Bir yorum yaz:
-
@UgurD kardeşim arabanı bugün canlıda görmek kısmet oldu maşşalh demeyi eksik etmeyelim çok güzel bi araca sahipsin tek eksik sol ön jant göbeği
onuda eklersen süper olur kazasız belasız kullan
Bir yorum yaz:
-
Hoşgeldiniz keyifli forumlar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın maşallah
Bir yorum yaz:
-
Evet aracı İzmirden aldım. Teşekkür ederim herkese.Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterguzel arac ızmırdeydi bızım burdaydı sanırım ona benzettım
Bir yorum yaz:
-
Çok güzelmiş bu kombinasyon, kazasız belasız kullanın [emoji2]
Bir yorum yaz:
-
Maşallah herşeyiyle 4/4lük. Kazası belasız inşallah
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: