Aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar.
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2008/r56/54bj149/redlabel
Çöküş
X
-
Maşallah kazasız belasız evet o farlar r56 için de satılıyor hatta o daylight ın renk değiştirenleride var ama ne yazikki gece güzel durdugu kadar gündüz ise kötü duruyor ben hiç yakıştıramıyorum r56 lara , şaşı gibi duruyor.Onun harici araç çok güzel.
Bir yorum yaz:
-
@SERCAN aramıza ailemize hoşgeldin keyifli forumlar maşallah aracında gayet güzel duruyor
Bir yorum yaz:
-
Güzel dilek ve sıcak karşılamanız için çok teşekkürler en yakın zamanda etkinlik olursa tanışmak isterim saygılar
Bir yorum yaz:
-
Herhangi bir tadilat gerekmedi dediğiniz gibi direk soketli sadece led lerin kablosu var onlara parklardan köprü yaptımAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz ailemize en yakin bulusmada tanismak dilegi ile. bu arada farlar icin ayri bir kodlama gerekti mi yoksa direk plug and play mi oldu?
Bir yorum yaz:
-
F5x farlar harika olmus, hosgeldiniz keyifli forumlaaar ve kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim [emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hosgeldiniz ailemize en yakin bulusmada tanismak dilegi ile. bu arada farlar icin ayri bir kodlama gerekti mi yoksa direk plug and play mi oldu?Aslı SERCAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Hosgeldiniz hayirli olsun ben cok begeniyorum bu farlari cok yakismis
16 AK 223 JCW 09
34 AKS 11 JCW 13
Bir yorum yaz:
-
2008/r56/54bj149/redlabel
Maşallah çok güzel bir kırmızı,yazın gelişini müjdeleyen gelincikler gibi.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Evet ya, japon balığı gibiAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAilemize hosgeldiniz. Farlar çok değişik olmuş
Şaşkın balık gibi bakıyor [emoji23] Bence orjinal halinden çok daha güzel olmuş. Keyifli forumlar dilerim.
Güle güle kullanın çok farklı olmuş
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hosgeldiniz kazasiz belasiz insallah. Hep derim kirmizi olsun 5 lira fazla olsun ☺
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
teşekkür ederim tereddüt etmiştim biraz ama benımde hoşuma gitti zamanla
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: