Kardeşim çok güzel olmuş,maşallah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 gp 0804
Çöküş
X
-
Jcw ızgara, xeon ve d2 coilover gunceli

Bir yorum yaz:
-
Abi çok teşekkürler, kusura bakma biraz gec oldu [emoji4]Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhmetcim cidden temiz iş çıktı. Kesene bereket. Kazasız belasız
Biraz geç oldu ama güzel oldu [emoji4]Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi güncel bekliyoruz Ahmet
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ahmetcim cidden temiz iş çıktı. Kesene bereket. Kazasız belasız
Bir yorum yaz:
-
Kısmet diyelimAslı SAR93 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha iyisini sana inşallah, yok mu miniye donus [emoji2]
Eyvallah abim, güzel oldu uğraşmaya ve güncellere devam edicez [emoji4]
Bir yorum yaz:
-
Daha iyisini sana inşallah, yok mu miniye donus [emoji2]Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMuazzam oldu kesene bereket
Eyvallah abim, güzel oldu uğraşmaya ve güncellere devam edicez [emoji4]Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeşim Allah kaza bela vermesin,mangalda inceledim efsane olmuş.Güle güle kullan,istediğin arabayı almana sevindim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Kardeşim Allah kaza bela vermesin,mangalda inceledim efsane olmuş.Güle güle kullan,istediğin arabayı almana sevindim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Tamam kardeşim teşekkürler.Aslı SAR93 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurler [emoji4]
Tesekkurler uzun adam [emoji2]
Tesekkurler abi hepimize, far tuning erdinc abi yardimci oldu farlar konusunda, temizlendikten sonra tanzer abide llumar far filmi cekti kalici olmasi icin.
Bir yorum yaz:
-
Erken gelmeye çalışırım ama zor olur hafta içi bi güne hallederim ozaman ben o işiAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi fartuningde hallederiz cumartesi erken gelebilirsen hemen
Bir yorum yaz:
-
Ben yazarken sen erken davramissin ama adres belli [emoji2]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi fartuningde hallederiz cumartesi erken gelebilirsen hemen
Bir yorum yaz:
-
Tesekkurler [emoji4]Aslı Bilal tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah kazasız belasız kullanın araç çok güzel olmuş tebrikler
Tesekkurler uzun adam [emoji2]Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah çok güzel duruyor. Kazasız belasız.
Tesekkurler abi hepimize, far tuning erdinc abi yardimci oldu farlar konusunda, temizlendikten sonra tanzer abide llumar far filmi cekti kalici olmasi icin.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel olmuş kazasız belasız binmek nasip olsun
Farları nerede temizlettiniz onu bi sorsam denk gelmişken konuda bendekilerde fena durumda 
Bir yorum yaz:
-
Abi fartuningde hallederiz cumartesi erken gelebilirsen hemenAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel olmuş kazasız belasız binmek nasip olsun
Farları nerede temizlettiniz onu bi sorsam denk gelmişken konuda bendekilerde fena durumda 
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: