Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 gp 0804
Çöküş
X
-
Geçen haftalarda sanayide gördüm sesi duruşu benden kocaman bir maşallah aldı Allah kazalardan kem gözlerden korusun inşallah.
-
Teşekkürler [emoji4]Aslı Vi2us tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah süper olmuş kesene bereket
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKıskanma lale
Kazasız belasız ahmet bey
Tesekkurler kerem bey [emoji2]Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKıskanıyosun kızııııım [emoji2] bkz. Survivor nagihan
Bir yorum yaz:
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah harika görünüyor. Güle güle kullan yaza tam olarak hazır oldu araba
Izgara eskisi de kalsa olurmuş aslında?Efsane gibi yorumlar olunca bende alışıcam galiba [emoji2]Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEfsane!!!!
Bir yorum yaz:
-
Maşallah süper olmuş kesene bereket
Bir yorum yaz:
-
Kıskanıyosun kızııııım [emoji2] bkz. Survivor nagihanAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Kıskanma laleAslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇirkin günceli...
Kazasız belasız ahmet bey
Bir yorum yaz:
-
Maşallah harika görünüyor. Güle güle kullan yaza tam olarak hazır oldu araba
Izgara eskisi de kalsa olurmuş aslında?
Bir yorum yaz:
-
Sana da ayrıca teşekkür ederim kardeşim [emoji2]Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇirkin günceli...
Bir yorum yaz:
-
Eyvallah abi teşekkürler.Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeşim çok güzel olmuş,maşallah.
Zaten ızgara sen ve @kekuti icin [emoji2]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterInanilmaz guzel oldu!!!
Aslında ızgaraya bende alışamadım hala [emoji23]Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper olmus [emoji1] İzgara acaba digeri mi yoksa bu mu karar veremedim, Hayirli olsun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Sonunda destek cikti birisi [emoji1303]Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper olmus [emoji1] İzgara acaba digeri mi yoksa bu mu karar veremedim, Hayirli olsun
Bir yorum yaz:
-
Super olmus [emoji1] İzgara acaba digeri mi yoksa bu mu karar veremedim, Hayirli olsun
Bir yorum yaz:

sonun benzemesin hahahahah
Bir yorum yaz: