Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

06up660--2013 r56

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Anılt.
    yanıtladı
    yeniden merhaba arkadaslar, tavsiyelerinizi uzerine ve resimlerdede gorup begenmem uzerine aracin krom yerlerini siyah kaplatmayi dusunuyorum ancak aklima takilan birkac sey var. far cercevesini kaplatirken far yikamanin ciktigi o kucuk krom aparati nasil kaplicakalar veya kaplarlarken sikinti olurmu kirilma gibi. birde butunluk olsun diye kapi kollari depo kapagi ve arka plakaligin usutundeki yeride kaplatmayi dusunuyorum ancak cokmu ugrastirir veya bu islem yapilirken bu kisimlar zarar gorurumu. bu konularda biraz takintiliyimda mesela sokulup takildiktan sonra tam eskisi gbi yerine oturmama gbi konularda yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Anılt. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    önümüzdeki ay istanbula gelme durumum var 3 gunlugune, eger gelirsem zaten ugramak istediğim yerler var zaten ayn oto gbi mesela, jantıda boyatabilirim belki geldiğimde ozaman. gelme durumumda size özelden mesaj atarak rahatsız ederim
    super, 23 nisana denk getirebilirseniz mangal bulusmasi vesilesiyle tanismis da oluruz

Bir yorum yaz:

• Anılt.
    yanıtladı
    önümüzdeki ay istanbula gelme durumum var 3 gunlugune, eger gelirsem zaten ugramak istediğim yerler var zaten ayn oto gbi mesela, jantıda boyatabilirim belki geldiğimde ozaman. gelme durumumda size özelden mesaj atarak rahatsız ederim

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Anılt. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    saka sanmıştım önce poliçeye işleme olayını tabi o fiyatları düşününce bidaha doğru jant için sizlere sorucaktım, boyatmayı düşünüyordum ancak boyanın atma durumu faln olurmu tam bilemedim açıkcası
    guzel biryerde boyandigi surece atma problemi yasanmaz jantlarda, istanbulda olsaniz tavsiye edebilecegim yerler olurdu ancak ankaradaki boyacilari hic bilmiyorum

Bir yorum yaz:

• Anılt.
    yanıtladı
    saka sanmıştım önce poliçeye işleme olayını tabi o fiyatları düşününce bidaha doğru jant için sizlere sorucaktım, boyatmayı düşünüyordum ancak boyanın atma durumu faln olurmu tam bilemedim açıkcası

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Maşallah çok guzel araç. Kazasız belasız kullanımlar dilerim [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• tunc.aytunc
    yanıtladı
    Çok şık bir araç... kazasız belasız...

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    06up660--2013 r56

Tamamdir abi
    Bu arada arac gercekten cok guzel bence en kisa zamanda Jantlari siyah renge boyatip kromlari kaplatirsaniz siyaha harika durur.[emoji2]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Offtopic e gitmesin konu.
    Bi ara konusuruz

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bütün arabalarımda jant coilover ve bodykit işli.
    Sadece son aldığım arabada coilover işli değil
    Benimkilerde işli jant ve body kit,Kerem abi coiloveri nasil islettin peki ? Amortisor diye mi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kaç kişinin bodykiti poliçesine işli?
    Bütün arabalarımda jant coilover ve bodykit işli.
    Sadece son aldığım arabada coilover işli değil

Bir yorum yaz:

• hhakankaya
    yanıtladı
    kaç kişinin bodykiti poliçesine işli?

Bir yorum yaz:

• malikaltindis
    yanıtladı
    bu rakamlara bodykit almak yurek ister

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    Anıl hoşgeldin. Bence bir süre herhangi bir şey yapma. Bu hali gerçekten çok şık. Maşallah bebetoya

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    cok guzel, standart hali bile mukemmel duruyor. bodykitle bir baska olacaktir tabi.. plaka cok hosuma gitti bu arada
    kazasiz belasiz keyifli surusler..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X