Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 LA is loading :)
Çöküş
X
-
An itibariyle ızgaralı scoop takıldı, bagaja 2 adet mid bass monte edildi, jantlarıda boyadıktan sonra bir kaç foto ekleyeceğim
-
Senin elinde daha güzel olduğu kesin,hayırlısı olsun.
Yayların maliyeti ne kadar,bende düşünüyorumda aracı bi kaç cm basmayı.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Geçen hafta cuma günü teslim ettiğim aracıma nihayet dün kavuştum iskender downpipe ve turbo bakımı için gittiğim A.y.n. den;
Turbo burç gövde değişimi, iskender downpipe, egzos spirel, sol dış aks kafası, sol iç aks lalesi, turbo yağ basınç rakoru
sağ üst motor kulağı, 4 adet buji, 4 adet bobin, genel bakım kontrol sıvı değişimleri ve H&R yay takarak çıktım
Arabamdan çıkan presli yaylarıda hatıra olarak saklamayı düşünüyorum ( üçün beşin peşine düşüp o yayları pres yaptıran eski sahibine hediye de edebilirim! )
Adam O.Z. jantların çizilen yerlerini siyah sprey boyayla boyamış gülermisin ağlarmısın...
Ben minimi almamışım resmen bir zalimin elinden kurtarmışım
yapılan işlemlerin tamamını araç başında olmadığım için fotoğraflayamadım yinede bir iki poz aldım başlık için.
A.y.n.'ye titiz işçilik uygun fiyat politikası ve esnaflıkları için ayrıca burdan teşekkür ediyorum.
Bir yorum yaz:
-
Downpipe ile birlikte turbo bakımı bugün A.y.n. de yapılıyor yakında fotoları ekleyeceğim
Bir yorum yaz:
-
Hımmm,tamam dikkat ederim kardeşim saol.
Bir yorum yaz:
-
Hayir cunku o bolgede bu islerle ugrasan bi tanidigim varda aman dikkat diyecektim 😂😂Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla adını bilmiyorum ama Mr.garage diye bi firma Bekir.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Valla adını bilmiyorum ama Mr.garage diye bi firma Bekir.
Bir yorum yaz:
-
Serkan florya da yaparim diyen adamin adi eray mi ? 😅Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende Florya'da bir yerle konuştum oda aynısını dedi garantisi benim atarsa gel dedi.200 TL'ye yaparım dedi.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hızına yetişilmiyorki.Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı göstereyvallah abi denk gelemiyoruz bir türlü

Bir yorum yaz:
-
Aracı 1 saat önce E5 te gördüm,maşallahı var.
Bir yorum yaz:
-
özgünden sonraki sahibinin pek anladığını sanmıyorum dolayısıyla özgün ne yaptıysa o demekki benim aracın evveliyatını benden iyi biliyorsun
Bir yorum yaz:
-
Zor, bildigim kadariyla Ozgun ugrasmisti bir donem ama seneler once... Min.4 senesi var
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: