Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Kolay bir islem degil cunku

https://www.youtube.com/watch?v=eXSxtQgJ6wM
3 kere baktım öle yazdım masallah kardesım cok cok güzel
eksikler var yavaş yavaş daha güzel olur inşallah. Bütün minilerimiz güzel hepsine Maşallah 
Masallah kazasiz belasiz 
bir arabayi daha ekol hale getirdin Ali Bilal Gaddar! Konu da super olmus, JOB'a zaten denecek tek kelime masallah. Bugun jcw alcak olsam yapacagim kombin bu olurdu muhtemelen. Gp2 diff istiyoruz ama acil
kazasiz belasiz kullan kardesim
Adaaamm! Estagfrullah DOA GP varken mütevazi olmak yakışır bize
Eksikler var kanka ama görselde en büyük eksik diff farkındayım telafı edicez inşallah. Olmadı sar gönder adresi p.m atıyorum 
onunla benimki arasinda kararsiz kalmistim babam oyunu benimkinden yana kullanmisti 
Kırmızı çok yakışıyor ama bence de beyaz harika şuan ki aracını çok beğeniyorum bir daha mini alacak olsam beyaz isterdim herhalde

kekutuma feda olsun adam hayatını miniye adamış belgeleyen iki tane fotografı yok
)
emeklerine saglik. Bir masallah da buradan gelsin
hepimizn araçlarına Maşallah diyelim. Hep birlikte iyi günlerde kullanmak dileğiyle 

senden de bekliyoruz ama biliyosun
)
)

DEV'in projeyi anlatmaya kalksak ansiklopedi çıkar
proje aşamalarını da çekelim aslında bunu konuşalım
)

)

Masallah kazasiz belasiz
3 kere baktım öle yazdım masallah kardesım cok cok güzel
onunla benimki arasinda kararsiz kalmistim babam oyunu benimkinden yana kullanmisti 
bir arabayi daha ekol hale getirdin Ali Bilal Gaddar! Konu da super olmus, JOB'a zaten denecek tek kelime masallah. Bugun jcw alcak olsam yapacagim kombin bu olurdu muhtemelen. Gp2 diff istiyoruz ama acil
kazasiz belasiz kullan kardesim

Bir yorum yaz: