Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Johnny Lesh R56 JCW Midnight Black / ABB / JOB30

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• b.battal
    yanıtladı
    up

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kanka bunu biraz daha mi bassak

Bi guncel de ben yapiyim, enkei kardesligi temali

[IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/31/f80b4fb968f7345e86452f24b6c1fe07.jpg/IMG]
    Basmamız lazım kanka aynen enkei the ultimate japanese rim

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şu jant göbeklerini sök artık, replika ABB
    sökmirim ula sökmirim D

Aslı Nimotech tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    1.6 Tokat Line
    powered by nimotech

Bir yorum yaz:

• Nimotech
    yanıtladı
    1.6 Tokat Line

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Şu jant göbeklerini sök artık, replika ABB

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Bi guncel de ben yapiyim, enkei kardesligi temali

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Kanka bunu biraz daha mi bassak

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Aslı EREN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maşallah çok güzel
    Teşekkürler

Bir iki fotograf ile güncel olsun ..

Bir yorum yaz:

• EREN
    yanıtladı
    maşallah çok güzel

Bir yorum yaz:

• Jackie
    yanıtladı
    Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hahahha ah be kardeşim onlar çoktan bende be sence bunun için arabaya ihtiyaç duyar mıyım? hahhah
    Bırakalım bu işleri

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Aslı Jackie tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kanka burda hep gittiğimiz bi cafe var, saray takla gibi diyim sen anla Orda dikkatimizi çeken sarışın zat-ı muhteremler vardı, onlarla tabi ben iletişime geçtim Bilal sapını tanımıyolar bile hatta onlar için bu dünyada Bilal diye biri bile yok, arabasını bile benim sanıyolar. Ben de bozmuyorum tabiki bende bi siyah bi de beyaz var diye geçiştiriyorum. Bizim sap Bilal de hala elektrik bandı goygoyu yapsın
    Hahahha ah be kardeşim onlar çoktan bende be sence bunun için arabaya ihtiyaç duyar mıyım? hahhah

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    hahahahah aynen bak imza niteliğinde Bu saatten sonra Bilal arabaya sticker yaptırır, şu çamurluklarda isim soyisim kan grubu falan yazanlardan hahahah
    Abi ya da ruhsat fotokopisini cama asabilir

Bir yorum yaz:

• Jackie
    yanıtladı
    hahahahah aynen bak imza niteliğinde Bu saatten sonra Bilal arabaya sticker yaptırır, şu çamurluklarda isim soyisim kan grubu falan yazanlardan hahahah

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Kanka burda hep gittiğimiz bi cafe var, saray takla gibi diyim sen anla Orda dikkatimizi çeken sarışın zat-ı muhteremler vardı, onlarla tabi ben iletişime geçtim Bilal sapını tanımıyolar bile hatta onlar için bu dünyada Bilal diye biri bile yok, arabasını bile benim sanıyolar. Ben de bozmuyorum tabiki bende bi siyah bi de beyaz var diye geçiştiriyorum. Bizim sap Bilal de hala elektrik bandı goygoyu yapsın
    hahahshahahah kanka ikisinin de benim oldugu belli olsun diye ikisini de kirmizi tavanli aldim dersin

Bir yorum yaz:

• Jackie
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    kanka diger konuyu trollemeyelim abbnin konusunu kirletelim gel kim alinin arabayi soran kizlar ondan bahset sen

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X