Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Araci ilk aldigim gunden bu gune kadar cok degisiklikler yaptim normalde araclarin modeli eskimeye baslar ben her gecen gun model arttirmaya calistim sonucu boyle oldu ABB abime sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum fotograflar icin. Insallah begenirsiniz ☺️☺️
Suan 3 bucukluk yay var bu bile bursada bana sıkınti yaratiyor siz hangi direksiyondan istiyorsunuz alti ustu alcantara mi yoksa alti kesik karbon direksiyon mu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Galiba sec de gördüm karbon olandı ondan düşünüyorum
Harika olmuş vallahi çok beğendim bir de bassan şahane olur . Direksiyon bende düşünüyorum irtibatta kalalım
Suan 3 bucukluk yay var bu bile bursada bana sıkınti yaratiyor siz hangi direksiyondan istiyorsunuz alti ustu alcantara mi yoksa alti kesik karbon direksiyon mu
Maaşallah çok şık olmuş gerçekten. Bu arada sormak istediğim bişi var sanırım göstergelerdeki çerçeveleri kromlarla değiştirmişsin.. peki 2009 model jcwlerde direksiyondaki gri çerçeveyi de kroma çevirebiliyomuyuz yoksa göbeğin mi değişmesi gerekiyor komple? Bunun hakkında tavsiyesi olan?
Tesekkurler sag olun ancak bn gostergelerdeki cerceveyi falan kromla degistirmedim ya orjinalinde boyleydi ama direksiyondaki gobek gri oda cok kotu duruyor
Maaşallah çok şık olmuş gerçekten. Bu arada sormak istediğim bişi var sanırım göstergelerdeki çerçeveleri kromlarla değiştirmişsin.. peki 2009 model jcwlerde direksiyondaki gri çerçeveyi de kroma çevirebiliyomuyuz yoksa göbeğin mi değişmesi gerekiyor komple? Bunun hakkında tavsiyesi olan?
Onun setini satiyor olmalari lazim, emin degilim ama
Bir yorum yaz: