Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bursadan john cooper works

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• drcapaburro
    yanıtladı
    Kardeşim aracın çok güzel maşallah,hakkınıda veriyorsun.

Şemsiyede yazılım var galiba iyi kaçıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı

Araci ilk aldigim gunden bu gune kadar cok degisiklikler yaptim normalde araclarin modeli eskimeye baslar ben her gecen gun model arttirmaya calistim sonucu boyle oldu ABB abime sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum fotograflar icin. Insallah begenirsiniz ☺️☺️

Bir yorum yaz:

• ceyhun737
    yanıtladı
    Aslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Suan 3 bucukluk yay var bu bile bursada bana sıkınti yaratiyor siz hangi direksiyondan istiyorsunuz alti ustu alcantara mi yoksa alti kesik karbon direksiyon mu

Galiba sec de gördüm karbon olandı ondan düşünüyorum

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çok güzel oldu maaşallah.Bir de yan süs pedindeki beyaz olan kısmı film kaplat,çok daha güzel gözükecek o zaman.
    Cok sag ol abi onlari unuttum ya birde aracin komple etrafindaki kromlari siyah bantla bantlicaktim o kaldi sadece

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı
    Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Harika olmuş vallahi çok beğendim bir de bassan şahane olur . Direksiyon bende düşünüyorum irtibatta kalalım
    Suan 3 bucukluk yay var bu bile bursada bana sıkınti yaratiyor siz hangi direksiyondan istiyorsunuz alti ustu alcantara mi yoksa alti kesik karbon direksiyon mu

Bir yorum yaz:

• ceyhun737
    yanıtladı
    Harika olmuş vallahi çok beğendim bir de bassan şahane olur . Direksiyon bende düşünüyorum irtibatta kalalım

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı
    Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maaşallah çok şık olmuş gerçekten. Bu arada sormak istediğim bişi var sanırım göstergelerdeki çerçeveleri kromlarla değiştirmişsin.. peki 2009 model jcwlerde direksiyondaki gri çerçeveyi de kroma çevirebiliyomuyuz yoksa göbeğin mi değişmesi gerekiyor komple? Bunun hakkında tavsiyesi olan?
    Tesekkurler sag olun ancak bn gostergelerdeki cerceveyi falan kromla degistirmedim ya orjinalinde boyleydi ama direksiyondaki gobek gri oda cok kotu duruyor

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    emin olan biri var mı? Yaptrmayı düşündgm şeylerden biri ufak bi detay ama yinede bütünlüğü korumakta fayda var, gri de neymiş
    gpninki de gri

Bir yorum yaz:

• ANL09
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Onun setini satiyor olmalari lazim, emin degilim ama
    emin olan biri var mı? Yaptrmayı düşündgm şeylerden biri ufak bi detay ama yinede bütünlüğü korumakta fayda var, gri de neymiş

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Maaşallah çok şık olmuş gerçekten. Bu arada sormak istediğim bişi var sanırım göstergelerdeki çerçeveleri kromlarla değiştirmişsin.. peki 2009 model jcwlerde direksiyondaki gri çerçeveyi de kroma çevirebiliyomuyuz yoksa göbeğin mi değişmesi gerekiyor komple? Bunun hakkında tavsiyesi olan?
    Onun setini satiyor olmalari lazim, emin degilim ama

Bir yorum yaz:

• ANL09
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Çok güzel oldu maaşallah.Bir de yan süs pedindeki beyaz olan kısmı film kaplat,çok daha güzel gözükecek o zaman.

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı
    Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yapacak bir şey kaldı mı Orhan
    Bakalim mitotinin direksiyondan yapmak istiyorum ondan olursa super olucak

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Siyah farla model atlamis resmen araba orhan masallah
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gayet şık olmuş.

Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Farların bu kadar yakışacağını düşünmemiştim Maşallah kardeşim çok iyi olmuş!
    Cok sag olun bnde bu kadar yakisacagini dusunmemistim blackline stop ve farlar cok degistirdi arabayi

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Farların bu kadar yakışacağını düşünmemiştim Maşallah kardeşim çok iyi olmuş!

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X