Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR sticker
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
diyeydin iyiydiAslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen ilk aracı aldıgımda , ilk gün hemen iç temizlik yaptırırken bu stickerları buldum 2-3 tane bu ne ya dedim attım çöpe
Açaydım kollarımı gitme diyeydim ama bilmiyordum o zaman 
ama organizasyonlara gelenlere sticker var gelmeyenelere ceza
Bir yorum yaz:
-
HahahahahahahAslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen ilk aracı aldıgımda , ilk gün hemen iç temizlik yaptırırken bu stickerları buldum 2-3 tane bu ne ya dedim attım çöpe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ben ilk aracı aldıgımda , ilk gün hemen iç temizlik yaptırırken bu stickerları buldum 2-3 tane bu ne ya dedim attım çöpe
Bir yorum yaz:
-
-
+1 kaç aydır hava filtresi ve sticker arıyorum veren yok valla @DOA29Aslı pols tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yeni üyeyim nereden alacağım? Bende yapıştırmak isterim.
Bir yorum yaz:
-
HhahahAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO ayrı abi,onuda alalım tabi ama yan cam kırıldı stickersız kaldık,stickersız mini,mini değildir.[emoji23][emoji23][emoji23]
Camlarımız şenlensin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
) sticker design yarismasi acalim o zaman 2017 yili
Stickerlari icin aramizdaki grafik tasarimcilari gorelim.
Bir yorum yaz:
-
O ayrı abi,onuda alalım tabi ama yan cam kırıldı stickersız kaldık,stickersız mini,mini değildir.[emoji23][emoji23][emoji23]Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar Damla deyip duruyorsunuz ama https://www.gobadges.com/magnetic-ba...e-p/cd0580.htm
zaten buradan satin alabilirsiniz ve badge oldugu icin yillarca kullanirsiniz.
Camlarımız şenlensin.
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar Damla deyip duruyorsunuz ama https://www.gobadges.com/magnetic-ba...e-p/cd0580.htmAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka damla icin bakicam fiyat alicam
zaten buradan satin alabilirsiniz ve badge oldugu icin yillarca kullanirsiniz.
Bir yorum yaz:
-
Kanka damla icin bakicam fiyat alicamAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka damla olursa çok iyi olur.[emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Kesinlikle, cok eglenceli geciyorAslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBursaya gel diyosun yani
Bir yorum yaz:
-
Bursaya gel diyosun yaniAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersticker bursa bulusmasinda bastirmaya calisacagim. bulusmada verebilirim isteyenlere

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: