Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ugly Duck R53 Cooper S '06
Çöküş
X
-
Var enjektör ama emin değilim onlar için yakında satılığa çıkartabilirim. ben bildiğim birşey alıyım diyorum RC ye mesaj attım
-
hahah
önemli değil geçen sen ol sonuçta çok büyük iddaa yok benim için gitsin yeter
Bir yorum yaz:
-
olsun ben onları takmadanda geçerim mertcanı geçen sefer öyle olmuştuAslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet MertCan aliyor bak

şaka bir yana hayırlısı olsun bakalım biz bişey yapamıyoz gençler yapsın
Bir yorum yaz:
-
Egzantrigi yoladim ben bekle biraz bence... bu arada enjektorun yokmu Mert yene aliyorsun?
BSH Street al istersen o iyi... Yekta beni dinledin icin sayilarim sana :P :P
WAIC GRS marka olcak diye biliyorum.
Bir yorum yaz:
-
BSH alt motor kulağı alabilirsin bana da luai tavsiye etmişti söyledikleri gibi vites geçişleri biraz daha rahatladı.. yanına powerflex burçları da alabilirsin hazır ordayken set haldeAslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim bildigim var bir kac farkli firma simdik onun arastirmasina girdim bulunca yine burdan paylasirim
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
maşallah bu arada atlamışım ben konuyu
waic ne marka alıyosun?
Bir yorum yaz:
-
Maşallah çok güzel duruyor benim arabamın hemen hemen ikizi sayılır
Kazasız belasız sürüşler dilerim
Bir yorum yaz:
-
Benim bildigim var bir kac farkli firma simdik onun arastirmasina girdim bulunca yine burdan paylasirim
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
motor kulaklarininda iskillisi var mi? Ben Giovanni'yi aldigimda ilk is motor kulaklarini degistirmistim. Ama tek secenek olarak biliyorum. Yoksa o da mi cesitli?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim dün elime ulaştı ızgaralarım + buji + GoBadge'ım
artık Türkiyeye geldiğimde projeme kaldığım yerden devam edeceğim. şimdik 2. parti istediklerimin siparişini geçicem 
Luai duy sesimi egzantrik bekliyorum burda yaban ellerde hahaha
2. siparişimin içeriği WAIC + Enjektor + ATI krank kasnağı var. Bu siparişim geldikten sonra ise 3. parti
yani ; yay retainer, yol tutuş malzemelerim ve motor kulaklarım olacak
fotoğrafları en kısa zamanda paylaşıcam
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: