Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
sitenin adının değiştirilmesini öneriyorum
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Talhacım dogru soylemis bunun cesitli yolları var ama biz daha cok referansla ve kulaktan kulaga yayılarak uye olunmasını tercıh ediyoruz kaliteyi aynı seviyde tutabilmek adına. Kişi coklugu tabii ki guzel birsey ama aktif olmayan 1000 üye yerine aktif olan 150 üye cok daha basarılı işler yapabiliyor ki bunu da ilk organizasyondan beridir gördükHepinizi seviyoruz. MINI yle kalın.
Bir yorum yaz:
-
googleda üst sıralarda çıkmak kesinlikle önemli fakat bu sağlıklı yapılmak istenirse aylarca sürecek bir süreç.O süreç başlatılmalı ve acil olarak google adwords hesabı açılıp sitenin reklamları google da çıkarılmalı.Bu çok işe yarayacaktır.Çokta maliyetli birşey değil zaten.
Sitemizin üyeleriyle yönetimiyle maşallahı var ama Mini markası ülkemizde aylık ortalama 150 adet araç satmaktadır.Buna göre baktığımızda aslında üye sayımız çok daha falza olabilirdi.
Tabi bütün yukarıda yazdıklarım yönetimin ne tür bir site istediğine bağlı.Eğer referans odaklı daha özel bir site istiyorlarsa bunların anlamı yok ama açılmak büyümek istiyorlarsa faydası olur.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten genelde üyelerimiz referansla katıldıklarından pek önemli degil google vesaireden forum isminin cıkmaması. Ama herguzel seye ulasmak zorluk ister
bunu konuşalım bence
Bir yorum yaz:
-
Aslı dawulcu55 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu siteyi arayalı 11 ay oldu. Ve tesadüfen facebooktan buldum. sitenin adı daha farklı olsaydı daha fazla katılımcı olurdu. google mini cooper forum yazdığımızda sürekli ateslimini diye eski bir forum sitesi ya da oyun siteleri çıkıyor. o yüzden çok uğraştım
Bir yorum yaz:
-
Aslı cancooperworks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterway be suan gozyaslarıma hakim olamiyorum =)
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHahaha evet bir sen eksiktin : D hosgeldin
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAl bir MINI can gibi gonullerin admini olursun bi gun belki
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkış da geldi üstüne başka birsey versek üşümesen
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbi problem var Hugh senin ününü duymus sokmam onu mansiona deli miyim ben demiş
Bir yorum yaz:
-
Aslı matthardy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşu mansion çekimini yapsakta artık içimiz bi cız etse ? ? ?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkış da geldi üstüne başka birsey versek üşümesen
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAl bir MINI can gibi gonullerin admini olursun bi gun belki
siteyi üstüme isterim
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: