Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Firsat köşesi. Kampanyalar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    O zincirli olan satildi. Arac aksesuarlarinda indirim var, butik urunlerinde yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Anladım teşekkürler.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Selam NDG şuan üzerinde bulunan fiyattanmı siteme girince indirim oluyor yoksa vitrinde yazan fiyatmı indirimli fiyatı orda gözüme bir anhtarlık birde matara takıldı vardır herhalde kitapcık sonraya kaldı gereksiz para geldi çunku elinizde varsa bayramdan sonra almaya gelicem veya ataşehirde de varsa ordanda alabilirim anahtarlıkta ingiliz bayraklı olandı sanırım janjanlı bişi gördüm güzel di baya o
    O zincirli olan satildi. Arac aksesuarlarinda indirim var, butik urunlerinde yok.

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Herkese Merhaba,

MINI aksesuar kampanyası başladı. 31.07.2017 tarihine kadar geçerlidir. %25 indirimle satın alım yapabilirsiniz.
    Anlaşmalı bankaların kredi kartlarına vade farksız 7 taksitle ödeme gerçekleştirebilirsiniz.
    Selam NDG şuan üzerinde bulunan fiyattanmı siteme girince indirim oluyor yoksa vitrinde yazan fiyatmı indirimli fiyatı orda gözüme bir anhtarlık birde matara takıldı vardır herhalde kitapcık sonraya kaldı gereksiz para geldi çunku elinizde varsa bayramdan sonra almaya gelicem veya ataşehirde de varsa ordanda alabilirim anahtarlıkta ingiliz bayraklı olandı sanırım janjanlı bişi gördüm güzel di baya o

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şunlar mesela özellikle aradıklarım;

[ATTACH]8369[/ATTACH][ATTACH]8370[/ATTACH][ATTACH]8371[/ATTACH][ATTACH]8372[/ATTACH]
    Anahtarlik var digerleri 1haftaya gelir

Bir yorum yaz:

• muratisik
    yanıtladı
    R5x için stokta ürün yok aslında aradığın spesifik ürüne göre sistemden bakıp stok bilgisi ve fiyat + tedarik süresi sorgulatacağız
    Şunlar mesela özellikle aradıklarım;

2445687_A.jpg2445695_A.jpg2445719_A.jpgs-l300.jpg

Bir yorum yaz:

• muratisik
    yanıtladı
    R5x için stokta ürün yok aslında aradığın spesifik ürüne göre sistemden bakıp stok bilgisi ve fiyat + tedarik süresi sorgulatacağız
    Öyle değil şapkadır, mug'dır, ıvır zıvır...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nerede daha çok seçenek varsa oraya gideyim bir bakayım diyorum Dolmabahçe'ye mi geleyim, İstinye'ye mi gideyim?

Bir yorum yaz:

• muratisik
    yanıtladı
    Herkese Merhaba,

MINI aksesuar kampanyası başladı. 31.07.2017 tarihine kadar geçerlidir. %25 indirimle satın alım yapabilirsiniz.
    Anlaşmalı bankaların kredi kartlarına vade farksız 7 taksitle ödeme gerçekleştirebilirsiniz.
    Nerede daha çok seçenek varsa oraya gideyim bir bakayım diyorum Dolmabahçe'ye mi geleyim, İstinye'ye mi gideyim?

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Herkese Merhaba,

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Aslı FIA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Eren Holding markalarında %70 e varan indirimler var.

https://www.sanalcadir.com/
    Bugün gittim,maşallah tüm İstanbul oradaydı.☺☺

3310 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• FIA
    yanıtladı
    TOTAL ve BKM Express 31 Mart'a kadar 3 defa 75 TL ye 25 TL Akaryakıt indirimi var.

https://bkmexpress.com.tr/kampanya/total/

Bir yorum yaz:

• FIA
    yanıtladı
    Eren Holding markalarında %70 e varan indirimler var.

https://www.sanalcadir.com/

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Hepsiburada.com'da %20 indirim.var petshop urunlerinde [emoji847]

Bir yorum yaz:

• Fleric
    yanıtladı
    viaport outlette lls çadırında ciddi indirimler var go check it out bi de ck ya gidin ayakkabıları 200 e inmiş montlar 300

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Güncel.. (10krktr)

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X