Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

SAVE THE DATE >>> 25 - 26 Mart 2017 / Yeni MINI Countryman Lansmanı

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    atasehire gidip yeni countryman'in soyle bir etrafinda gezip icini inceledim. bence fiyat disinda kotu olmamis arac. on taraf daha agresif, arkasi kotu, yan camurluklardaki cikintilar cok guzel detay. bugun fiyati uygun olsaydi kucuk boyuttaki bir suv olarak tercih edilebilirdi

Bir yorum yaz:

• DODOGAN
    yanıtladı
    Bugün test sürüşü yaptım,kısaca özetlemek gerekirse
    +frenler
    +yumuşak sürüş
    +bagaj hacmi
    +İç hacim
    +sağ ayna daha yukarı alınmış
    +geri görüş kamerası
    +bagaj açma kapama
    +cam açma ve ayna kontrolleri daha kullanışlı bir yerde
    +ekran kontrol kumandaları
    +el freni
    -klasik hatlar gitmiş
    -performansı yeterli değil
    -yüksek fiyat
    -iç göstergeler daha kalitesiz duruyor
    -ışıklandırma amacını aşmış....vs
    gittikçe standart araçlara yaklaşmış,her motor seçeneği bize gelmiyor ,paketler tek Türkiye paketi,1.5 cc 3 silindir 136ps 9.6 sn civarı 0-100km hızlanma, modifiye merakı olan bu topluluk için uygun değil.r53 r56 tadını feda edip daha geniş araçta bu tadı yakalamak için r60 alanların aile varken normal modda yoksa sport modda kendini yarışçı hissettiren ufak kaçamağı yok olmuş.Özetle İngiliz iyice Alman olmuş JCW ruhuna bildiğiniz herhangi bir duayı okuyabilirsiniz. :-)) yurtdışında her türlü motor seçeneği varmış,miniye binmek için başka ülkede yaşamak lazım.....gördüğüm en standart bırakılan tanıtım aracıydı güzel gözükebilecek hiçbir düzenleme yapılmamış,en azından jantları değiştirilebilirmiş.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Huseyin Abi bugun teste geldi sabah benden de evvel gelmis kapidaydi ayagina saglik Huseyin Abim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• alibasacik
    yanıtladı
    SAVE THE DATE >>> 25 - 26 Mart 2017 / Yeni MINI Countryman Lansmanı

Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Countryman -R60/F60 fark etmiyor- zaten petrolheadlere hitap edecek bir araba değil ki, üretim amacı çoluk çocuğa karışıp artık tek kapı Mini'ye binemeyecekler için

F kasaların hepsinde bir "hormonlu Mini" havası olduğu için ailenin en büyük ferdinin böyle olması normal...

(Bu kadar gömüp niye Countryman aldım asıl sorun bende hahahaha)
    Valla ben 4çeker ve şekli hoşuma gidiyo diye tercih ettim mesela, 4 çeker olup bu denli sportif sürüşe sahip araç piyasada çok az hele bu sınıfta hiç yok. Ben bekarım mesela ama çoluk çocuk sahibi olsam, konfor istesem r60 s çok rahatsız ederdi beni mesela bu anlamda.

R60daki sportif detayların çoğu yok bu araçta, bana tek ihtimal geliyor o da pazara ve ailelere daha çok hitap etmek istiyo mini sanki.

Mesela mini r60'ı direk tek kapıya çevirip r61'i üretti. Bu yeni kasadan bana göre değil paceman çıkması, sportiflik namına bişey olmaz imkansız kurtarmaz yani. Ki paceman üretimden kalktı öyle bi model de kalmadı.

Yarın deneyeceğiz inşallah bakalım nasıl olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Countryman -R60/F60 fark etmiyor- zaten petrolheadlere hitap edecek bir araba değil ki, üretim amacı çoluk çocuğa karışıp artık tek kapı Mini'ye binemeyecekler için

F kasaların hepsinde bir "hormonlu Mini" havası olduğu için ailenin en büyük ferdinin böyle olması normal...

hormonlu mini iyiymis

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı

Hahhahha, cevabı sorusunda saklı

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi bu görüntüyle üzse nolur üzmese nolur [emoji2] arkada büyük facia var, arabanın arkasının yarısı plakalık olmuş, o tamponlar o farlar off off..

Kesinlikle mini bence bu modelle petrolhead'leri değil de daha çok konfor ve hacim isteyen aileleri tavlamak istiyo gibi geldi bana

Bir yorum yaz:

• DODOGAN
    yanıtladı
    Müthiş bir yüzü olan ve herkesin sevdiği bir kasayı ne akla hizmet bukadar bozarsın anlamak zor.Bu kasa ve motor seçenekleri ile giderse ilk ve son minim bu r60 olacak...

Bir yorum yaz:

• alibasacik
    yanıtladı
    Bence o kadar da kötü değil yahu, Cooper çirkin geliyor bana da biraz ama all black S veya JCW basınca güzel olur. Kaputun altındaki makina & şanzıman bizim R60'ları fena üzer, neyseki gelmiyor [emoji23]
    Abi bu görüntüyle üzse nolur üzmese nolur [emoji2] arkada büyük facia var, arabanın arkasının yarısı plakalık olmuş, o tamponlar o farlar off off..

Kesinlikle mini bence bu modelle petrolhead'leri değil de daha çok konfor ve hacim isteyen aileleri tavlamak istiyo gibi geldi bana

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Bence o kadar da kötü değil yahu, Cooper çirkin geliyor bana da biraz ama all black S veya JCW basınca güzel olur. Kaputun altındaki makina & şanzıman bizim R60'ları fena üzer, neyseki gelmiyor [emoji23]

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben de cok begendim ama gozlerimi kapayinca hele arkasini kim dizayn ettiyse inanilm,az kotu o stoplarin orani yanlis bir kere nedir o oyle sonradan ustune kaportaci necmide yapilmis gibi , on tarafi da iyice japon olmus ne alakasi var o sekilde bir farin MINI ile retroluktan eser birakmamislar arabada.
    Bence tasarlayan kör oldu, ya da atılacağını anlayınca son bir gol dedi ve gitti...
    R60'lar klasikleşecek resmen...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• alibasacik
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Haftasonu teste gelecekler parmak kaldırsın
    Viski parmak kaldırdı[emoji2]

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ben de cok begendim ama gozlerimi kapayinca hele arkasini kim dizayn ettiyse inanilm,az kotu o stoplarin orani yanlis bir kere nedir o oyle sonradan ustune kaportaci necmide yapilmis gibi , on tarafi da iyice japon olmus ne alakasi var o sekilde bir farin MINI ile retroluktan eser birakmamislar arabada.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Haftasonu teste gelecekler parmak kaldırsın

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben de beğendim felaket ya[emoji2] özellikle bu grisi ve turuncusu müthişşşşş

senle zevklerimiz benziyo, bodykit alsana

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X