Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Geleneksel Bursa Bulusmasi Vol.III /// 15.11.2015
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
[SIZE=2]ben zeytinburnundan çıkacağım yola başkanlaşu an aynde bursa hazırlıkları yapıyoruz :P[/SIZE]
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtatürk Olimpiyat'ın ordan kim geliyor?
Birde biz listede yokuz, ama geliyoruz !
Ben varım,Onur(Meonya) emre(emre123),hakan(haankaya), var bunlar benim bildiğim. Birde sen varsın olduk 5 kişi başka ordan gelecek varsa,irtibat halinde olalım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösternasi la anlamadim ben, dev geiyosa doa dursun olum niye cikariyosunuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstercook heyecanli, kime yanci olsam simdi dev mi doa mi bilemedim
Bu yuzden @Alienlove diyorumm..
Donusteee de @Mustang diyoorummm..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
nasi la anlamadim ben, dev geiyosa doa dursun olum niye cikariyosunuz
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstercook heyecanli, kime yanci olsam simdi dev mi doa mi bilemedim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi))
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDEV geliyor, yolda denk geliriz umarımhahahahhaha yeni video hazırla sen
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada bursaya ben gelemesem de arabam geliyor, kaptan pilotlar kekuti ve arenimo esliginde DOA GP beni temsilen bursada olcak
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada bursaya ben gelemesem de arabam geliyor, kaptan pilotlar kekuti ve arenimo esliginde DOA GP beni temsilen bursada olcakhahahahhaha yeni video hazırla sen
Bir yorum yaz:
-
Bu arada bursaya ben gelemesem de arabam geliyor, kaptan pilotlar kekuti ve arenimo esliginde DOA GP beni temsilen bursada olcak
Bir yorum yaz:
-
Herkese Merhaba ,
Bizim standart olan 2 tam 1 Bebek konusunda Ayşegül (Hanım) ve Tuna (Oğlum) gelemiyorOnların farklı bir programı var ana-oğul
Ama ben,kardeşim ve bir arkadaşım ile beraber 3 kişi geliyoruz
46'yı 49 yapalım lütfen
Atatürk Olimpiyat Evi konvoyundan katılım sağlayacağız.
Haydi görüşürüz ..En son düzenleyen Güvenç; 10-11-15, 18:45.
Bir yorum yaz:
-
Oh oh mis,hadi pazar olsun artık.
Bir yorum yaz:
-
Muhtesem uclu, tursu uludag gazoz ve kebap
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: