Elinize sağlık süper über muhteşem olmuş.... Yenilerini bekliyoruuuzzz kubiye gezme olsun 😃 bir haftalık turne yapsak karadenizi filan dağ tepe gezsek miniklerle ne güzel olur 🚗💨
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2. Geleneksel Bursa Buluşma Videosu 23.11.2014
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kanka benim arabayi hic cekmedik ki hep benim arabadan cektik videolariAslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkanka maslak dönüşü videolarındaki sıcak sahnelerden eklesek hoş olurdu aslında tam video bitti dendiği an doagp yararak gecse şöyle bir
Bir yorum yaz:
-
kanka maslak dönüşü videolarındaki sıcak sahnelerden eklesek hoş olurdu aslında tam video bitti dendiği an doagp yararak gecse şöyle birAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHirsiz sponsorlugunda yapildi kanka
Bir yorum yaz:
-
Hirsiz sponsorlugunda yapildi kankaAslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen abi video'ya revize verdik
hırsız kankam mı hazırladı acaba bunu sonuna alevli bir sahne eklese
)
Bir yorum yaz:
-
aynen abi video'ya revize verdikAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterABB ayni seyi ben dusunuyordum kardesim alternatif bir son mu yapsak?
Teaser tadinda :P
hırsız kankam mı hazırladı acaba bunu sonuna alevli bir sahne eklese
)
Bir yorum yaz:
-
Annemle babama izlettim evde bir sonraki bulusmaya bizde gelicez dediler tuyleri diken diken oldu.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Cok guzel bir event olmus, emegi gecen herkese tesekkurler.. yine ne kadar buyuk ve guzel bir aile oldugumuzu gostermis olduk!!!!!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Harika , Muhteşem , Mükemmel , Harikulade , Müthiş , Şahane , Süper , fevkalade daha nediyelim ...
huhuhhhuvv manyak olmuş
Ellerinize sağlık .
saygı ve sevgiler
Bir yorum yaz:
-
ABB ayni seyi ben dusunuyordum kardesim alternatif bir son mu yapsak?Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu videoya kadar çok da pişmanlık duymuyordum ama
orada olmalıymışım. Arabayı hazır edelim de ayvalığa gideriz inşallah.
Çay sahneleri benim de favorim
Video'nun sonunda tam bitti denileceği an korku filmi müziği gibi bir şarkıyla karanlığı yararak gelen şöyle tatlı bir doa gp gazlama sahnesi eklenirmiş yalnız
Teaser tadinda :P
Bir yorum yaz:
-
Şu videoya kadar çok da pişmanlık duymuyordum ama
orada olmalıymışım. Arabayı hazır edelim de ayvalığa gideriz inşallah.
Çay sahneleri benim de favorim
Video'nun sonunda tam bitti denileceği an korku filmi müziği gibi bir şarkıyla karanlığı yararak gelen şöyle tatlı bir doa gp gazlama sahnesi eklenirmiş yalnız
Bir yorum yaz:
-
Videodan anlasildigi kadariyla
cok eglenceli guzel bi gezi olmus ... Arabami ozledigimi anladim izleyince
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hahahahahah kanka en kisa zamanda aliyorumAslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Şu gülümsemenin altında nasıl cümleler yatıyor kanka sen anlıyorsun. Sen şu oyunu benden al da kapışalım artık.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAaaah ah satmicaktin o miniyiiiiiiiii
Şu gülümsemenin altında nasıl cümleler yatıyor kanka sen anlıyorsun. Sen şu oyunu benden al da kapışalım artık.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: