Valla sizden sonra marşa bile basmadım, bir sonraki buluşmaya artık, iple çekiyoruz 😄😃
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2. Geleneksel Bursa Buluşma Videosu 23.11.2014
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kekut la çay içmemiz Mctr buluşmasının önüne geçmiş
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya keremle mertin çay içmelerine kaç puan
hahahaha
Bir yorum yaz:
-
Tabiki katılmak isterimAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonya ankara fark etmez cevre sehırlerde olsada sızlerıde beklerız bulusmalara minilerimizle km yapmak çok zevkli bir iştir.
NEA
Bir yorum yaz:
-
Konya ankara fark etmez cevre sehırlerde olsada sızlerıde beklerız bulusmalara minilerimizle km yapmak çok zevkli bir iştir.Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelki Konya olsun Mevlana yı da ziyaret edin
NEA
Bir yorum yaz:
-
Belki Konya olsun Mevlana yı da ziyaret edinAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelki Ankara olur anıtkabiri ziyaret ederiz
NEA
Bir yorum yaz:
-
Belki Ankara olur anıtkabiri ziyaret ederizAslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi böyle bir gün Konya'da yapılabilir mi
katılmayı çok isterdim 
NEA
Bir yorum yaz:
-
Abi böyle bir gün Konya'da yapılabilir miAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
katılmayı çok isterdim 
NEA
Bir yorum yaz:
-
-
Ellerine sağlık onurcumAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
2. Geleneksel Bursa Buluşma Videosu 23.11.2014
https://vimeo.com/113392096 Amatör bi cekim
instagram.com/minicooperaksesuar
En son düzenleyen MeOnYa; 03-12-14, 00:48.
Bir yorum yaz:
-
Videonun basinda fisheye yuzunden burun da patlamis zatenAslı Jackie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe güzel geçmiş gün ya , kaçırdık resmen..
Bu arada Doğa nasıl bi adamsın abi ya seni gülerken görünce ben de gülüyorum
hahaha o goruntuyu gorunce ben de guluyorum abi
Bir yorum yaz:
-
Ne güzel geçmiş gün ya , kaçırdık resmen..
Bu arada Doğa nasıl bi adamsın abi ya seni gülerken görünce ben de gülüyorum
Bir yorum yaz:
-
Hhahahaha bak dogru tahmin etmisimAslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe kadr sakasinada olsa aynen dedigini soyledi abi sunrooftan cikinca direksiyonu rahat tutamazsin R59 alalim dedi hahah
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: