Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19-20 Eylül 2014 - Çifte düğün vaaar :) / #MCTRBursa
Çöküş
X
-

Fırsatı olan herkesi bekleriz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
orhan 18ine alıcan mı tarih yoksa be mi alayım? belkide mustafa alır napsak ki ?Aslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahhah halay basi bn ve gizem heralde ilk sirada biz variz cok mutlu oldum simdii
Bir yorum yaz:
-
konuyu şimdi görmek benim ayıbım olsa gerek...ben baskanın evini bile gördüm çatlayın hahahaha

Bir yorum yaz:
-
Hahhah halay basi bn ve gizem heralde ilk sirada biz variz cok mutlu oldum simdii
Bir yorum yaz:
-
Bu devirde çok zor be turgayımAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKullanılmamış olsa bi nebze be abi

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Tesekkurler ustad insallah beklerizAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTurgay ve Hakan,
Ikinize de mutluluklar dilerim. Bir aksilik olmaz ise yanınızda olmaya çalışacağız.
Ps. Turgay teklifimi bi daha düşün
Osmanlı sikkesi yok ama diğerini iyi düşün
))
Bir yorum yaz:
-
Kullanılmamış olsa bi nebze be abiAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTurgay ve Hakan,
Ikinize de mutluluklar dilerim. Bir aksilik olmaz ise yanınızda olmaya çalışacağız.
))
Bir yorum yaz:
-
Turgay ve Hakan,
))
Bir yorum yaz:
-
Araba kullanıyodum yazamadım, aynı cümleleri sarf edecektim:Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu işler hiç belli olmuyor be bundan bi kaç ay önce Turgay da böyle bişiler söylüyodu şimdi benden 1 gün önce evleniyor
18 Eylül'e topic görmeyelim de
)
Bu işler hiç belli olmuyor be bundan bi kaç ay önce Hakan da böyle bişiler söylüyodu şindi benden 1 gün sonra evleniyor
) hatta sarf ettim bile
))
Bir yorum yaz:
-
Bu işler hiç belli olmuyor be bundan bi kaç ay önce Turgay da böyle bişiler söylüyodu şimdi benden 1 gün önce evleniyorAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi ben de cok istiyodum hem turgay abinin hem senin yaninda olmak valla.. Benim dugune biraz daha var ama
)
Bir yorum yaz:
-
Teşekürler kardeşim, umarım vaktin olur. iyi dileklerin yeterAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen affiniza siginarak gelemiyorum.
Almanya da sonrasinda da Rusyada olacagim, TRde oldugum bir araliga geldigi taktirde ikisinede katilmak isterim.
Ama zor gozukuyor.
Aklim sizde, mutluluklar dilerim simdiden..
Bir yorum yaz:
-
#yemisimevliligi diyorAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha abi valla okadar uzagim henuz evlenmeye
Bir yorum yaz:
-
Hahaha abi valla okadar uzagim henuz evlenmeyeAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoğa artık sünnet olmaya karar mı vermiş 😃😃
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: