http://www.miniclubtr.com/forums/showthread.php?t=3178
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Mart 2014 PAZAR / BRUNCH Ataköy Marina "Hardal"
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Herkese merhabalar ,
arkadaşlar herkese teşekkürler ,
süper bir kahvalti zamani geçirdik , en kisa sürede görüşmek üzere ...
Not : Fotoğraflari ne zaman paylaşacağiz
34 bf 9050
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar bursadan gelen ve burdan gelen herkese teşekkürler ederim.Çok ğüzel bir kahvaltıydı.
Bir yorum yaz:
-
Doymadim doyamaadiimm Bursali abilerime aplalarima kardeslerime haftasonlari kacarim ben bursaya arayi acmayalim hihihihi
Bir yorum yaz:
-
Buluşma harika olmuş.Siyah ROADSTER S kimin gözüm her zaman ki gibi yine takıldı
?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin s tombulbeni de ara anadoluya gecerken
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenden de sana mcxAnadoluya gecerken de seni ararim
beni de ara anadoluya gecerken😉
Bir yorum yaz:
-
Bizim icinde keyifli bir gun oldu biraz belirsizlikte olsa amac sizlerle bir arada olmakti
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Buyuk ve kalabalik sehirin azizligini yasadik malesef, sizlerle birlikte olmak keyifliydi cok tesekkurler tekrar gorusmek uzere
Bir yorum yaz:
-
Kararsizliklara ragmen guzel bir bulusmaydi kesinlikle ben cok mutluydum Bursa'dan gelen dostlarimizla bir arada olmaktan! Bir dahakine konaklamali bisiler yapalim da yine bir alkol sofrasinda bulusalimgelen herkesin ayaklarina saglik!!!
Bir yorum yaz:
-
Konvoya katilamadim acil eve donmem gerekti kusura bakmayın.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Çok daha iyi olabilirdi şahsen biraz hayal kirikliği yasadik ama katilim guzeldi. Herkese tşkler.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIyiki geldiiiinnnmcx mcx mcx
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAnadoluya gecerken de seni ararim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSon saatlerine yetismis olsamda cok keyifliydi, sizleri tanidigima memnun oldum ve ilk sticker'imi kaptim 😄tekrar gorusmek uzere 😊mcx mcx mcx
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: