@ozanbalta +5 ile gelmeni istiyorum
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
1-2 Şubat 2014 / AYVALIK
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdi
-
Ozan sana 2 duble tuttum bu aradaAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahahahahaha yıkıldım
sanki takvim icin o fotografı kullanmadın sen de konusuyorsun, hem hani takvimler nerde? 
anladın sen
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiahahahahaha yıkıldımAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterI know what you did last summer
Sent from my iPhone using Tapatalk
sanki takvim icin o fotografı kullanmadın sen de konusuyorsun, hem hani takvimler nerde?
Bir yorum yaz:
-
I know what you did last summerAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUlen sessiz sessiz okuyor konuları, bana laf dokundurma fırsatı bulunca hemen yazıyor herif

Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiArenin foruma giris cikisini log'lamak lazim. Cevap vermiyor ama paso takipte hafiz
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiUlen sessiz sessiz okuyor konuları, bana laf dokundurma fırsatı bulunca hemen yazıyor herifAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMumkunse zaten Ozana bisey cektirmeyin
o sucunu biliyo hahaha
Bir yorum yaz:
-
Bakarız caresine programı var onunAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSlow motionlari instagrama yukleyemiorus
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Slow motionlari instagrama yukleyemiorusAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOk hatta ıphone5s 120fps cekiyor slow motion cekeriz
Bir yorum yaz:
-
Ok hatta ıphone5s 120fps cekiyor slow motion cekeriz
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTamam süper. Ben fırsat bulursam bir edit yaparım onlara.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bilgisayar getiriyorum yanımda bütün go pro cekimlerini bende toplayacağız
Bir yorum yaz:
-
Ben bilgisayar getiriyorum yanımda bütün go pro cekimlerini bende toplayacağız
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBenim Gopro'm da geldi ama yedek hafızam yok valla, birinin bilgisayarı olursa oraya yedekleriz artık.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGoProlari yedek hafizalarini unutmayiniz
Cook heyecanliyiimm cumartesi olsun hemen
Bir yorum yaz:
-
GoProlari yedek hafizalarini unutmayiniz
Cook heyecanliyiimm cumartesi olsun hemen
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAh o saklı haklarAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim makinam ve benim kartimla cekilen tum fotolarin hakki bende saklidir
Ozan'la konustuk biz, ilk cekime beni de cagiracak..
HK @ Tapatalk
neyse getir sen makinanı 1 kare de seni cekeyim
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: