Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir! Sirada ne var?
Çöküş
X
-
Bu arada 31 ağustos Babylon da Sound Garden var tavsiye ederim ve bir aksilik olmazsa orda olmayı planlıyorum
-
Yok artik! Ayip ayip! (ben de motorla gelirimAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrasi olursa ben motorla gelirim kimse gucenmesin
)
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ogren..Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGöztepe ye Ohannes Burger açılmış diye duydum. Tam yerini ve durumunu bilmiyorum.
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Göztepe ye Ohannes Burger açılmış diye duydum. Tam yerini ve durumunu bilmiyorum.Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi bul
acik hava olsun rica ediyorum
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hadi bulAslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha rahat biyerler mi bulsak acabaaa
)
acik hava olsun rica ediyorum
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Sali aksami Dukkan Burger hadi o zmnAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVayyy piyasa
olabilir ben uyarim reid tab ini yaninda bulumdurmadigi icin cevap veremoyo galiba
tab inida al reis
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Vayyy piyasa
olabilir ben uyarim reid tab ini yaninda bulumdurmadigi icin cevap veremoyo galiba
tab inida al reis
Bir yorum yaz:
-
Alsancak Dukkan Burger'e ne dersiniz?Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterReis çine gitmeseydi chinese yiyek derdim soner cook sever
nereye gidelim bilemedim gene forummu yapcaz
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Reis çine gitmeseydi chinese yiyek derdim soner cook sever
nereye gidelim bilemedim gene forummu yapcaz
Bir yorum yaz:
-
Sali aksami...Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazli yarimmmm
Yer soyleyin hadi..
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz: