Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
KaanUnal istanbul'da!
Çöküş
X
-
-
whaaaaasapp kekutimAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstergelicek bu ara. Haftasonu burda sanırım.
Bir yorum yaz:
-
bu moda geri dönmek istiyorum yaAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUfaktan bir org duzenlemek lazim, ancak sali mumkun deil. Ben yarin aksam Kaan kardesimi Pizza birayla senlendiricem
gerisi ekibin isi olsun, sali da kacamak yapmaya calisirim ama zor gibi 
Hanim darladi bu ara bende light erkek modeline gidiorum sanirim..
EskiDaşFirinKekuti
Bir yorum yaz:
-
Kardsim yine gelse ya istanbula
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Abi bugune kadar kazik yemissem sonuc buysan devam edelim o zaman ben gayet memnunumAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEee ne yaparsin
cikarcilik hayat tarzim komik oluyolar iste
Bu benim isim degil hobim kimisi rc ucak ucurur kimi yuzdurur kimi yolda kullanir kimi maket yapar kimi resim cizer benimde hobim arabamla ugrasmak elden gelen kadarda yardimci olmak
istanbul tayfasi tehlikeli e Kaan akillanmadin mi olum 1 kere geldin 2. Kez geliyosun hahaha kanka bosver yarin mezzaluna ya gideriz en buyuk kazigi orda yiyoruz haha
(yanlis yerlere cekilmesin kazik filan
) Mezzaluna ya da deger be 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Benim program cok dolu bu hafta sadece Kaan yarin gelicek diye isimi ona gore ayarladim yolumu oraya dusurdum gerisinde benden pas
bi cumam bostu onuda kekutum doldurdu haha
Ben. Ayirmam minici benim icin istanbul izmir van farketmez
Bir yorum yaz:
-
mefaatci haci yaa sali aksam cumburcemaat yemek yiyelim ayarlayin programinizi luttfeeeen coh reca edecumm..Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEee ne yaparsin
Bu benim isim degil hobim kimisi rc ucak ucurur kimi yuzdurur kimi yolda kullanir kimi maket yapar kimi resim cizer benimde hobim arabamla ugrasmak elden gelen kadarda yardimci olmak
istanbul tayfasi tehlikeli e Kaan akillanmadin mi olum 1 kere geldin 2. Kez geliyosun hahaha kanka bosver yarin mezzaluna ya gideriz en buyuk kazigi orda yiyoruz haha
istanbul tayfasi sabikali bi de diosun istanbulu izmiri yok diye ah arenimo ah..
neyse konumuz dagilmasin sali gunu bizde bi aksam cookpointte mantiya mi dussseeek yaa
gerci biz 10kisi gitsek oraya sena bize yemek yetistiremez hahahahahahahha
Bir yorum yaz:
-
Ferrarisini satan bilge gibi .. R50 sine Cusco takan bilge der ki ....
Aklini almayin ogrenci bilge Kaan'in, olan bizim 1,5 koftelere oluyo...
Mecliste bole dusunuyo. Kulaktan kulaga oyunu gibi. Bakiyon en sonda farkli bisey cikiyo.
Ben de olsam size danisirdim ilk once 'Zalim&Gergin Miniciler'
Limitlerini zorlamayin bak battaniyenin 'memleketini' soruyor Kaan. :-)
Hadi yapin guzel seyler bizim Izmir'imizin roadster'ina, biz de kiskanalim. Takilmayin baska seylere...
Bir yorum yaz:
-
Eee ne yaparsinAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUuuuhh cok sert
cok cikarcisin Aren
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGel kanka konuşuruz
aman dikkat et ama İstanbul tayfası tehlikelidir
malum neler duyuyoruzUuuuhh cok sertAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abim ben bilmem ben anlamam
beni az çok tanıyosun bir parçayı pahalıysa gereksize aldırmam bana bu gün kim birşey sorsa yardımı oldum oluyorum bundada çok mutlu oluyorum bu zamana kadar birçok arkadaşımın aracı ile ilgilendim fikir verdim çabaladım en yakınımdakiler bilirler tanırlar ama işte uzak mesafeden bilmiyorum nasıl duruyo bilmem ama sanki bu işlerden menfaatmiz varmış gibi duyumlar alıyorum o zaman tepem atıyo abi benim çok şükür bu işlerden gelicek hiç bir şeye ihtiyacım yok varsa başa düşüncesi olan çok delikanlı arkadaşlarım bana bir zahmet ulaşssınlar bir konuşalım insanlara çamur atmak kolay
içim o kadar rahat ki anlatamam demekki yapılan işler bazılarının çok zoruna gidiyor olmalı demekki başarılı işler yapılıyo yardım ediyoruz artık kimseyi geçmişteki gibi düttürmüyoruz e normal insanların canları sıkılablir : D Murat abim sözlerim meclisden dışarıdır
cok cikarcisin Aren
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTaksim otelleri cetrefillidir Kaan dikkat et.
Olurda 'battaniye lazim mi abi?' diye sorarlarsa direkt 'yok ben kalin giyindim geldim filan de'!!!
P.S: Yanlis anlamayin adam hem genc hem Ege'den, tufaya getirmesinler diye yaziyorum. Yane 'faydali bilgi'. Zaten forumumuz bir nevi 'Mini'lerin kardesligi' degil mi?
Birdostmansiz bi rahat olsaniza ben onu guvenilecek bi yer bilmesem hic olaya girisirmiyim.. hayret piseeeyAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyw abi dikkat ederim
sakata gelmeyelim tabi 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
gerci kaan sen bizede cok guvenme biz cok cakaliz bizle cok takilma
hahahahahahah
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: