Merhaba Arkadaşlar,
Hava şartları ve yeterli katılımın sağlanamaması, ayrıca bir çok kişiye vakit uymamasından ötürü, programı ileri bir tarihe erteleyeceğiz.
Üzülerek 4-5 Şubat tarihlerinde yapacağımız olan organizasyonun ertelendiğini duyurur, bilet alan veya programını yapan arkadaşlardan da tek tek özür diliyorum.
Tekrar iyi haftalar dilerim.
Kerem
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3. Geleneksel Ayvalik Bulusmasi! İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Geçen sene gelmeyi çok istemiştik ama kısmet bu seneyeymiş ben ve +1 yazar mısınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Sanki gelmek isteyenler var ama feribot bileti alan yok Cem'den başka.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzgecim cem arkadasimiz IDO biletini almis bizde ertelemeden once merak ettik baska alanlar olduysa diye.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Benide ekleyebilirsiniz ayvaliga katilamadik olmasin kac senedir gelemedim
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ayvalikta hersey hazir , hj ve ben herkesi bekliyoruz =)) . Umarim iptal olmaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Tabi erteleme olayı olursa kötü cunku biz başka bir tarihte gelemeyiz en azından Hande gelemez cunku evi ve isi zar zor bu tarihe göre ayarladık biletleri bile ona göre aldık bu sebebten olası bir Yeni tarihte size iyi eğlenceler
Bir yorum yaz:
-
Ozgecim cem arkadasimiz IDO biletini almis bizde ertelemeden once merak ettik baska alanlar olduysa diye.Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAaa ben daha bilet de almadım bak. Belli oldu mu şimdi? Olacak mı tur?
Bir yorum yaz:
-
Aaa ben daha bilet de almadım bak. Belli oldu mu şimdi? Olacak mı tur?
Bir yorum yaz:
-
Sevgili arkadaslar baska ido bileti alan varsa gelecek olanlardan bildirebilirler mi?Aslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw biletleri aldık İDO dan [emoji12]
Bir yorum yaz:
-
Yaw biletleri aldık İDO dan [emoji12]Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOtel fiyatları içinse;
Kahvaltı dahil şekilde olacak. Akşam yemeği dışarda yeneceği için, otel başka konaklama + kahvaltı dışında bir hizmet vermeyecek.
Ancak şuan sayıda bir problem var. Belki erteleme gelebilir.
Yarın detayları görüşeceğiz.
İyi geceler
Bir yorum yaz:
-
Bende gelmek isterdim tarihten ötürü . İşim gereği cumartesi günü yurt dışında olacağımdan kaçıracağım kazasız belasız iyi eğlenceler dilerim =))
Bir yorum yaz:
-
Tarih ertelenirse gelebilirim ama ertelenmezse de iyi eğlenceler herkese
Bir yorum yaz:
-
Otel fiyatları içinse;Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu fiyatlar yarım pansiyon mu herşey dahil mi?
Kahvaltı dahil şekilde olacak. Akşam yemeği dışarda yeneceği için, otel başka konaklama + kahvaltı dışında bir hizmet vermeyecek.
Ancak şuan sayıda bir problem var. Belki erteleme gelebilir.
Yarın detayları görüşeceğiz.
İyi geceler
Bir yorum yaz:
-
Bende geliyorum [emoji4]
Programin kenarina kosesine bide ayvalik tostu ekleyelim lutfen [emoji1]
06 EKN 13 [emoji41]
Instagram & Snapchat: ekinkerimoglu
Bir yorum yaz:
-
Bu fiyatlar yarım pansiyon mu herşey dahil mi?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: