Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Direksiyon sertliği hk.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Eski bi a3 kullanıcısı ve arabam sık sık şanzıman arızası verdiği için servis tarafından verilen a3 sedan a4 gibi değişik araçlarını uzun süre kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki audilerin direksiyonu çok yumuşaktır ve bana göre rezil hissiz bir direksiyondur ayrıca da güvensiz, he konforlu mu evet ama zevk mevk yok yoldaki bişeyi hissettirmez. Dolayısıyla vw ler de öyledir malum vw-audi.

Countryman s kullanıyorum şuan, direksiyonu sizin aracınıza göre daha sert, benbenim arabadan sonra yeni model cooper kullandığımda a3 direksiyonu gibi gelmişti. Ben kesinlikle sert ve hisli direksiyon seviyorum. Kişiye göre değişir bu durum, yoldaki taşı bile hissetmem lazım.

Mesela mercedesler de bu konuda iyi değil, spor bi model e coupe de bana göre hissiz, hatta sls amg de diğer ssportlara göre daha hissiz kullanan varsa hak verecektir. Hisli direksiyon konusunda porsche de baya iyidir.
    ben de katiliyorum kesinlikle yorumlariniza

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Eski bi a3 kullanıcısı ve arabam sık sık şanzıman arızası verdiği için servis tarafından verilen a3 sedan a4 gibi değişik araçlarını uzun süre kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki audilerin direksiyonu çok yumuşaktır ve bana göre rezil hissiz bir direksiyondur ayrıca da güvensiz, he konforlu mu evet ama zevk mevk yok yoldaki bişeyi hissettirmez. Dolayısıyla vw ler de öyledir malum vw-audi.

Countryman s kullanıyorum şuan, direksiyonu sizin aracınıza göre daha sert, benbenim arabadan sonra yeni model cooper kullandığımda a3 direksiyonu gibi gelmişti. Ben kesinlikle sert ve hisli direksiyon seviyorum. Kişiye göre değişir bu durum, yoldaki taşı bile hissetmem lazım.

Mesela mercedesler de bu konuda iyi değil, spor bi model e coupe de bana göre hissiz, hatta sls amg de diğer ssportlara göre daha hissiz kullanan varsa hak verecektir. Hisli direksiyon konusunda porsche de baya iyidir.
    +1 kesinlikle katiliorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• alibasacik
    yanıtladı
    Aslı Alican tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben alıştım öyle anormal bir sertlik yok ancak dediğim gibi A6 ve Golf kullandığımda direksyon yokmuş gibi hissediyorum

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı erenhicusenmez tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Audi grubuna gore 2 kat sert diyebilirim a3 sedan ile f55 kiyasliyorum
    abi audide bazen direksiyon oldugunu unutuyosun oyle yumusak

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Katılıyorum,başka arabaya binince direksiyon yok gibi geliyor bana.[emoji5]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Boyle yanlislikla fazla falan ceviriyo insan hahaha

arkadaşımın arabasını sürtmüştüm bu yüzden

Bir yorum yaz:

• erenhicusenmez
    yanıtladı
    Audi grubuna gore 2 kat sert diyebilirim a3 sedan ile f55 kiyasliyorum

Bir yorum yaz:

• Alican
    yanıtladı
    Ben alıştım öyle anormal bir sertlik yok ancak dediğim gibi A6 ve Golf kullandığımda direksyon yokmuş gibi hissediyorum

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Alican tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Haftasonu bakamadım, geç cevap için kusura bakmayın! Herkese teşekkürler yorumlar için, ben yine de bu haftasonu test sürüş aracına binip bir kontrol edip içimi rahatlatacağım
    asiri bir sertlik varsa bir problem var demektir, ancak diger direksiyonlara oranla diyorsaniz (tipki bmwnin direksiyonunun diger markalardan sert olmasi gibi) o zaman normal

Bir yorum yaz:

• Alican
    yanıtladı
    Haftasonu bakamadım, geç cevap için kusura bakmayın! Herkese teşekkürler yorumlar için, ben yine de bu haftasonu test sürüş aracına binip bir kontrol edip içimi rahatlatacağım

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı

Ahahahahaha bi bakmışsın,sona dayanmış.[emoji23][emoji23]

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Mininin direksiyonu digerlerinden serttir zaten normalde de

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Mininin direksiyonu digerlerinden serttir zaten normalde de

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Vag grubu araçlara göre daha sert gelmesi normal, onlar fazla yumuşak & hissiz

Bir yorum yaz:

• Alican
    yanıtladı
    Teşekkür ederim, müsait bir zamanda uğrayıp bilgi alacağım.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X