Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Direksiyon sertliği hk.
Çöküş
X
-
+1 kesinlikle katiliorumAslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEski bi a3 kullanıcısı ve arabam sık sık şanzıman arızası verdiği için servis tarafından verilen a3 sedan a4 gibi değişik araçlarını uzun süre kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki audilerin direksiyonu çok yumuşaktır ve bana göre rezil hissiz bir direksiyondur ayrıca da güvensiz, he konforlu mu evet ama zevk mevk yok yoldaki bişeyi hissettirmez. Dolayısıyla vw ler de öyledir malum vw-audi.
Countryman s kullanıyorum şuan, direksiyonu sizin aracınıza göre daha sert, benbenim arabadan sonra yeni model cooper kullandığımda a3 direksiyonu gibi gelmişti. Ben kesinlikle sert ve hisli direksiyon seviyorum. Kişiye göre değişir bu durum, yoldaki taşı bile hissetmem lazım.
Mesela mercedesler de bu konuda iyi değil, spor bi model e coupe de bana göre hissiz, hatta sls amg de diğer ssportlara göre daha hissiz kullanan varsa hak verecektir. Hisli direksiyon konusunda porsche de baya iyidir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Eski bi a3 kullanıcısı ve arabam sık sık şanzıman arızası verdiği için servis tarafından verilen a3 sedan a4 gibi değişik araçlarını uzun süre kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki audilerin direksiyonu çok yumuşaktır ve bana göre rezil hissiz bir direksiyondur ayrıca da güvensiz, he konforlu mu evet ama zevk mevk yok yoldaki bişeyi hissettirmez. Dolayısıyla vw ler de öyledir malum vw-audi.Aslı Alican tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen alıştım öyle anormal bir sertlik yok ancak dediğim gibi A6 ve Golf kullandığımda direksyon yokmuş gibi hissediyorum
Countryman s kullanıyorum şuan, direksiyonu sizin aracınıza göre daha sert, benbenim arabadan sonra yeni model cooper kullandığımda a3 direksiyonu gibi gelmişti. Ben kesinlikle sert ve hisli direksiyon seviyorum. Kişiye göre değişir bu durum, yoldaki taşı bile hissetmem lazım.
Mesela mercedesler de bu konuda iyi değil, spor bi model e coupe de bana göre hissiz, hatta sls amg de diğer ssportlara göre daha hissiz kullanan varsa hak verecektir. Hisli direksiyon konusunda porsche de baya iyidir.
Bir yorum yaz:
-
abi audide bazen direksiyon oldugunu unutuyosun oyle yumusakAslı erenhicusenmez tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAudi grubuna gore 2 kat sert diyebilirim a3 sedan ile f55 kiyasliyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKatılıyorum,başka arabaya binince direksiyon yok gibi geliyor bana.[emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoyle yanlislikla fazla falan ceviriyo insan hahaha
arkadaşımın arabasını sürtmüştüm bu yüzden
Bir yorum yaz:
-
Audi grubuna gore 2 kat sert diyebilirim a3 sedan ile f55 kiyasliyorum
Bir yorum yaz:
-
Ben alıştım öyle anormal bir sertlik yok ancak dediğim gibi A6 ve Golf kullandığımda direksyon yokmuş gibi hissediyorum
Bir yorum yaz:
-
asiri bir sertlik varsa bir problem var demektir, ancak diger direksiyonlara oranla diyorsaniz (tipki bmwnin direksiyonunun diger markalardan sert olmasi gibi) o zaman normalAslı Alican tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaftasonu bakamadım, geç cevap için kusura bakmayın! Herkese teşekkürler yorumlar için, ben yine de bu haftasonu test sürüş aracına binip bir kontrol edip içimi rahatlatacağım
Bir yorum yaz:
-
Haftasonu bakamadım, geç cevap için kusura bakmayın! Herkese teşekkürler yorumlar için, ben yine de bu haftasonu test sürüş aracına binip bir kontrol edip içimi rahatlatacağım
Bir yorum yaz:
-
Ahahahahaha bi bakmışsın,sona dayanmış.[emoji23][emoji23]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoyle yanlislikla fazla falan ceviriyo insan hahaha
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Boyle yanlislikla fazla falan ceviriyo insan hahahaAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKatılıyorum,başka arabaya binince direksiyon yok gibi geliyor bana.[emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Katılıyorum,başka arabaya binince direksiyon yok gibi geliyor bana.[emoji5]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMininin direksiyonu digerlerinden serttir zaten normalde de
Bir yorum yaz:
-
Mininin direksiyonu digerlerinden serttir zaten normalde de
Bir yorum yaz:
-
Vag grubu araçlara göre daha sert gelmesi normal, onlar fazla yumuşak & hissiz
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: