Hayirlisi olsun.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni ÖTV Düzenlemesi
Çöküş
X
-
Bana kalirsa tamamen satis politikasi. Turkiye, insaat ve otomobil sektoru sayesinde gecinen bir memleket ve suan ekonomi git gelleri nedeniyle insanlar sicak para harcamayi durdurmus durumda. Bu nedenle insaat firmalari sifir ya da 5000 tl pesinatli, minimum faizli satislara basladilar. Bu vergi artis haberi de otomobil alma fikri olan fakat bazi sebeplerden dolayi erteleyen insanlari dogrudan tetiklemeye yonelik bir aksiyon. Bunu one suren hukumet tabiki bir miktar zam yapar fakat suan belirtilenlerden dusuk olacaktir. Boylece sicak para 2017 yi gecirmek icin piyasaya can verecek
Hayirlisi olsun.
-
Joy paket 1 serisinde 25bin fark ediyor MINI icin yaptiginiz hesap biraz dusuk olmus, 15bin'den fazla fark cikiyorAslı Darkyhaksu tarafından gönderilmiş Mesajı göster2017 Ocak 01 itibarı ile yürürlülüğe girecek yeni düzenlemeyle Lüx 1.6 altı araçların ÖTV'si %45'deb %75'e çıkıyor.
Bu demektir ki; Sıfır mini 1.5'e 15.000₺ ilave zam var.
Hayırlı olsun..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
katiliyorum dediklerinizeAslı Deniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYerli araba yok olmayacakta neden mi ? Yerli araba üretsen vergiden kazandığın para kadar kazancın olmayacak !Bmw 1 serisi üretsin 10.000€ kazansın araç başına, sen onu ülkene sok 110.000₺ kazan bu kadar basit. Ben üretici olsam bu ülkeye bırak arabayı çorap dahi satmam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Yerli araba yok olmayacakta neden mi ? Yerli araba üretsen vergiden kazandığın para kadar kazancın olmayacak !Bmw 1 serisi üretsin 10.000€ kazansın araç başına, sen onu ülkene sok 110.000₺ kazan bu kadar basit. Ben üretici olsam bu ülkeye bırak arabayı çorap dahi satmam.
Bir yorum yaz:
-
vatandasin cebindeki parayi nasil alirizin derdine dustuler iyice.. ayiptir.. refah seviyemiz gitgide dusuyor bakalim nereye varacak isin sonu
Bir yorum yaz:
-
Biz CM istiyoruz fakat yalan oldu artık
Bir yorum yaz:
-
%120 gözüküyor bu da başlangıç fiyatını 200bine yakın bir rakam yapıyor. Yani dolu bir araba için 220k+ olurAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterF56 Cooper S ler uçacak anlaşılan.
Bir yorum yaz:
-
İlginç fiyatlar hesaplandı şimdiden mesela başlangıç fiyatı 163 bin tl olan 5.20i artık bu vergilerle 210-220 bin tl arası başlayacak. Aynı şekilde 4.18i de öyle. Miniler içinse yukarda da yazıldığı gibi 15-20 bin tl arası zam geliyor otomatikman
Bir yorum yaz:
-
Cok yazik gercekten su verilen paralara ya
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: