Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yakıt tüketimi hakkında
Çöküş
X
-
bende r56 cooper s var daha az yakıyor niye öyle ki o satıp r56 s alsın herkes ekonomik araç
Bir yorum yaz:
-
Yakıt tüketimi hakkında
Aslında o fabrika verisi olan değerler en uygun rüzgar hava yol lastik ve araç içi ağırlık Şartlarında bulunuyor o nedenle sizin en ufak bir trafiğe girmeniz bile o değeri arttırıyor. Bence 7.5-8.5 arası normal bir değerAslı Darkyhaksu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba, 2016 Cooper 1.5 benzinli kullanıyorum. Yakıt tüketimi ortalamam 8.5 litre. Öyle fazla da yüklenmiyorum doğrusu, acaba aracımda anormal bir harcama mı var yoksa fabrika karma verisi 6.5 tamamen uçuk bir rakam mı, kandırıldık mı ?
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen ozanoztrk; 07-11-16, 00:18.
Bir yorum yaz:
-
1.5 motora sahip bmw 1 serisi sakin kullanımda 7 lt civarı görüyor. F56 serisininde yakın rakamlarda olması gerekiyor.
Bir yorum yaz:
-
Biraz daha altinda olmasi lazim. Araciniz henuz cok dusuk kmli ise bir sure sonra gercek degerine ulasicaktir.. Bir de ortalama deger yerine alinan benzinle ne kadar gidildigi hesaplansa daha dogru rakam cikar ortaya
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
ortalama 8.5 gayet iyi bir rakam bence . fabrika verileri normalden aşağıda olur genelde zaten
Bir yorum yaz:
-
Yakıt tüketimi hakkında
Merhaba, 2016 Cooper 1.5 benzinli kullanıyorum. Yakıt tüketimi ortalamam 8.5 litre. Öyle fazla da yüklenmiyorum doğrusu, acaba aracımda anormal bir harcama mı var yoksa fabrika karma verisi 6.5 tamamen uçuk bir rakam mı, kandırıldık mı ?

Bir yorum yaz: