Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Borusandan haber var.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• erk1n
    yanıtladı
    Tam tersi bence ikinci el Cooper S'lerin piyasası yükselecek. 184hp lik yeni bir Cooper almak mümkün olmayacak çünkü.

Bir yorum yaz:

• AYDIN
    yanıtladı
    Piyasa yükselmeden CM'ye geçmek lazım

Bir yorum yaz:

• erk1n
    yanıtladı
    2000cc Mini gerçekten tutmaz. Borusan ne yapsın? (Araç fiyatı + %80 ÖTV)+%18KDV olunca fiyat uçar. 1.6 motorlu Mercedes E Class ile aynı paraya satılırdı getirselerdi... Bu arada paranteze dikkat. Verginin vergisini veren tek millet biziz dünyada

Hükümet 2,5 sene önce 2000cc lere uygulanan vergiyi de yükselttiğinde kendisine kızanlara "Siz de Porsche'ye binmeyin, Fiat'a binin" demişti )

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sanırım ilk ve son Mini'm bizim tombik olacak. Bundan sonra başka heyecanlar bulucaz kendimize..
    Ozan benide Porsche'ye upgrade edersen çok memnun olurum
    Bu arada F56'yı malum en başından beri pek beğenmemiştim ama JCW'nin consept hali hoş görünmüştü gözüme, S gelmeyecekse JCW güzel bir hayal olur.
    Bence S versiyonu çok isteyenler grey market falan getirtecektir.
    Porsche iyidir dostum.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Sanırım ilk ve son Mini'm bizim tombik olacak. Bundan sonra başka heyecanlar bulucaz kendimize..
    Ozan benide Porsche'ye upgrade edersen çok memnun olurum
    Bu arada F56'yı malum en başından beri pek beğenmemiştim ama JCW'nin consept hali hoş görünmüştü gözüme, S gelmeyecekse JCW güzel bir hayal olur.
    Bence S versiyonu çok isteyenler grey market falan getirtecektir.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    O zaman bende arabayi park ediym biyere belki yaninda kanal filan gecer
    Saka bi yana bu haber hic surpriz olmadi.Ben ztn CM JCW bakmaya basladim bile hatta foruma uye olanlar takibim altinda.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    Ben arabayı garaja kapatim bi 5 6 yıl takılsın orda sonra bakarız

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Şubat ayı gibi F56 MINI cooper otomobiller için özel sipariş taleplerinizi de alabiliyor olacağız.
    2.0L Cooper S için %80 ÖTV büyük problem. Şuan Cooper S sahibi olanlar çok şanslı JCW sahipleri daha da şanslı

Aslında ülkemize JCW oldukça adetli geldi, ama tabii ki hem uygun fiyatlı oluşu hem de otomatik vites ve kırmızı tavan furyasıyla güzel bir satış ivmesi kazanması neticesinde ülke kotası hızlıca tükendi.

Yeni F56 MINI 'nin hayırlı olması dileklerimle. Onu da çok seveceğiz, göreceksiniz

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Buyuk fiyaskoo :banghead:

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ben porsche'a gecicem abi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Abi en dogrusu benim gibi vtec 'e gececeksiniz bakacaksiniz keyfinize arkayi savurtuyo ama alisiliyo zamanla.

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ya benim anlamadigim jcw gibi falan az sayida getirmenin Borusana zarari ne? Getir 1000 tane toplamda olsun bitsin ne biliyim.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    1.6 250 hp jcw istiyoruz
    Ugrastirmasinlar bizi hahahaha
    Aynen zaten 184 cıkarıyorsunuz bir sürü ugrasıyoruz hatta aramızda kullanmayı beceremeyenler var filan dedim Grey Jet down grey jet down!

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    1.6 250 hp jcw istiyoruz
    Ugrastirmasinlar bizi hahahaha

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi adamlara da hak veriyorum ben, su anki satis rakamlarina ulasmasi mumkun olmaz 2.0 vergisiyle :/
    Ben de aynı sekilde MINI Ag nin bu sorunsal ile ilgili ne yapmayı dusundugunu bir motor secenegi daha dusunup dusunmeyeceklerini sordum ama aldıgım cevap henuz konusmadıkları oldu

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X