Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Borusandan haber var.
Çöküş
X
-
Tam tersi bence ikinci el Cooper S'lerin piyasası yükselecek. 184hp lik yeni bir Cooper almak mümkün olmayacak çünkü.
-
2000cc Mini gerçekten tutmaz. Borusan ne yapsın? (Araç fiyatı + %80 ÖTV)+%18KDV olunca fiyat uçar. 1.6 motorlu Mercedes E Class ile aynı paraya satılırdı getirselerdi... Bu arada paranteze dikkat. Verginin vergisini veren tek millet biziz dünyada
Hükümet 2,5 sene önce 2000cc lere uygulanan vergiyi de yükselttiğinde kendisine kızanlara "Siz de Porsche'ye binmeyin, Fiat'a binin" demişti
)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiPorsche iyidir dostum.Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanırım ilk ve son Mini'm bizim tombik olacak. Bundan sonra başka heyecanlar bulucaz kendimize..
Ozan benide Porsche'ye upgrade edersen çok memnun olurum
Bu arada F56'yı malum en başından beri pek beğenmemiştim ama JCW'nin consept hali hoş görünmüştü gözüme, S gelmeyecekse JCW güzel bir hayal olur.
Bence S versiyonu çok isteyenler grey market falan getirtecektir.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSanırım ilk ve son Mini'm bizim tombik olacak. Bundan sonra başka heyecanlar bulucaz kendimize..
Ozan benide Porsche'ye upgrade edersen çok memnun olurum
Bu arada F56'yı malum en başından beri pek beğenmemiştim ama JCW'nin consept hali hoş görünmüştü gözüme, S gelmeyecekse JCW güzel bir hayal olur.
Bence S versiyonu çok isteyenler grey market falan getirtecektir.
Bir yorum yaz:
-
O zaman bende arabayi park ediym biyere belki yaninda kanal filan gecer
Saka bi yana bu haber hic surpriz olmadi.Ben ztn CM JCW bakmaya basladim bile hatta foruma uye olanlar takibim altinda.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiŞubat ayı gibi F56 MINI cooper otomobiller için özel sipariş taleplerinizi de alabiliyor olacağız.
2.0L Cooper S için %80 ÖTV büyük problem. Şuan Cooper S sahibi olanlar çok şanslı
JCW sahipleri daha da şanslı 

Aslında ülkemize JCW oldukça adetli geldi, ama tabii ki hem uygun fiyatlı oluşu hem de otomatik vites ve kırmızı tavan furyasıyla güzel bir satış ivmesi kazanması neticesinde ülke kotası hızlıca tükendi.
Yeni F56 MINI 'nin hayırlı olması dileklerimle. Onu da çok seveceğiz, göreceksiniz
Bir yorum yaz:
-
Buyuk fiyaskoo
:banghead:
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen porsche'a gecicem abi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAbi en dogrusu benim gibi vtec 'e gececeksiniz bakacaksiniz keyfinize
arkayi savurtuyo ama alisiliyo zamanla.
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYa benim anlamadigim jcw gibi falan az sayida getirmenin Borusana zarari ne? Getir 1000 tane toplamda olsun bitsin ne biliyim.
Bir yorum yaz:
-
Aynen zaten 184 cıkarıyorsunuz bir sürü ugrasıyoruz hatta aramızda kullanmayı beceremeyenler var filan dedimAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster1.6 250 hp jcw istiyoruz
Ugrastirmasinlar bizi hahahaha
Grey Jet down grey jet down!
Bir yorum yaz:
-
Ben de aynı sekilde MINI Ag nin bu sorunsal ile ilgili ne yapmayı dusundugunu bir motor secenegi daha dusunup dusunmeyeceklerini sordum ama aldıgım cevap henuz konusmadıkları olduAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi adamlara da hak veriyorum ben, su anki satis rakamlarina ulasmasi mumkun olmaz 2.0 vergisiyle :/
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: