60 paund
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2008 r56 müzik sistemi sorunu
Çöküş
X
-
Belkin air cast auto hans free
Hem bluetooth ile tel baglaniyor hem muzik transferi hem tel sarj mikrofonu istediginiz yere koyun tum telefonlar calisiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAlen seninnarabada bir ben yokum zaati
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAma ben begendim alen eger visul boost almadiysan cok is gorur derim benimki hatta lci ilsaydi ben takardim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiLci lara uygun rakama visual boost tarzi cok yetenekli bir makine takabiliyorlar. Akteoenin uygukamar sayfasibda yaoilmis bir arac var ama lci olmayanlarw olmuyor malesef
Bir yorum yaz:
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen aracıma double din taktım, bütün bu dertlerden kurtuldum. Aynı zamanda direksiyondan da kumanda edebiliyorum. Yakın bir zamanda işlemleri paylaşırım.Navi de var mı içinde gerci ekran cok asagıda Navi için.
Bir yorum yaz:
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkür ederim Sayın AdminimAma yine de aklımda visualboost satın alıp yine orijinalden şaşmamak var ama gerçekten zahmetli işler. Bakalım
Bir yorum yaz:
-
Sonradan cok masrafli olacaktir o is. bence yapmaya degmez. Yeniden bir arac alsaniz o zaman alin derim ama cozumu zaten bulmussunuz.
Pioneer serilerine baktim demin. Cok iyi yapmislar. Ama o kadar urun uyumluluguna bence gerek yok. Arabamda hala telefon acarken (Son arananlari degil de) rehberi kullanacaksam Visual Boost'u degil, telefonumu kullaniyorum. O kadar uyumlu olmasi aslinda yapilacak isleri kolaylastirmiyor.
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim Sayın AdminimAma yine de aklımda visualboost satın alıp yine orijinalden şaşmamak var ama gerçekten zahmetli işler. Bakalım
Bir yorum yaz:
-
onu da inceleyelim hemen
Bu arada gule gule kullanin.. bence gayet guzel olmus..
Bir yorum yaz:
-
Yani benim elimdeki doubledin'de oyle seçeneklerim yok maalesef, ama yakın bir zamanda Pioneer AppRadio 2 almayı düşünüyorum. Onla daha güzel olacaktır görsel olarak
Bir yorum yaz:
-
Hic fena olmamis. Arka tarafinda USB baglantisi gibi birsey var mi? iPod baglantisini gizleyebilmek adina guzel olur.
Ekranin acisi da ayarlanabiliyorsa oh mis..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: