Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2008 r56 müzik sistemi sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• sander
    yanıtladı
    60 paund

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• sander
    yanıtladı
    Belkin air cast auto hans free
    Hem bluetooth ile tel baglaniyor hem muzik transferi hem tel sarj mikrofonu istediginiz yere koyun tum telefonlar calisiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Alen seninnarabada bir ben yokum zaati

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bende Navi var Burak ama visual boost olmayan guzel olur.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ama ben begendim alen eger visul boost almadiysan cok is gorur derim benimki hatta lci ilsaydi ben takardim

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Yok çok eski bir teyp zaten Ama fazlasıyla yetiyor bana.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    evet hem geri gorus kamerası hem navigasyon o alet sanırım.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Lci lara uygun rakama visual boost tarzi cok yetenekli bir makine takabiliyorlar. Akteoenin uygukamar sayfasibda yaoilmis bir arac var ama lci olmayanlarw olmuyor malesef

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben aracıma double din taktım, bütün bu dertlerden kurtuldum. Aynı zamanda direksiyondan da kumanda edebiliyorum. Yakın bir zamanda işlemleri paylaşırım.
    Bu arada ben cok begendim double din cok guzel bence Navi de var mı içinde gerci ekran cok asagıda Navi için.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teşekkür ederim Sayın Adminim Ama yine de aklımda visualboost satın alıp yine orijinalden şaşmamak var ama gerçekten zahmetli işler. Bakalım
    Haktanın da dedigi gibi gereksiz bir zahmet bence bir sonraki aracını Visual Bosstlu alman bana göre daha uygun olacaktır. Sonucta bunu kim yapacak edecek sadece ekranla kabloyla bitmiyor ki iş.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Sonradan cok masrafli olacaktir o is. bence yapmaya degmez. Yeniden bir arac alsaniz o zaman alin derim ama cozumu zaten bulmussunuz.
    Pioneer serilerine baktim demin. Cok iyi yapmislar. Ama o kadar urun uyumluluguna bence gerek yok. Arabamda hala telefon acarken (Son arananlari degil de) rehberi kullanacaksam Visual Boost'u degil, telefonumu kullaniyorum. O kadar uyumlu olmasi aslinda yapilacak isleri kolaylastirmiyor.

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Teşekkür ederim Sayın Adminim Ama yine de aklımda visualboost satın alıp yine orijinalden şaşmamak var ama gerçekten zahmetli işler. Bakalım

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    onu da inceleyelim hemen

Bu arada gule gule kullanin.. bence gayet guzel olmus..

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Yani benim elimdeki doubledin'de oyle seçeneklerim yok maalesef, ama yakın bir zamanda Pioneer AppRadio 2 almayı düşünüyorum. Onla daha güzel olacaktır görsel olarak

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Hic fena olmamis. Arka tarafinda USB baglantisi gibi birsey var mi? iPod baglantisini gizleyebilmek adina guzel olur.
    Ekranin acisi da ayarlanabiliyorsa oh mis..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X