Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

orta susturucu vanalı sistem

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DrAGA
    yanıtladı
    Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alamassın bence.. Yani yine ses alırsında orta iptali bariz fark ediyor... Yani orta iptali hem performans açısından hemde ses açısından çok farkediyor bildiğim kadarıyla... (aracı aldıgımda orta iptaldi tam farkı bilemicem) Ben varex taktırmadan önce ses azalsın diye orta susturucu takmaya gitmiştim egzoscu'ma.. Adam yapma abi yazık edersin bu setup'a dedi o söyledi varex al kurtul diye... Orta susturucu iptal etmessen hem ses azalır hemde performans gider biraz... Ayrıca orta susturucun olsa bile polis laf eder bence..
    Eyvallah cok aydınlatıcı oldu bu mesaj cok tesekkur ettim
    En son düzenleyen DrAGA; 07-08-16, 19:50.

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Aslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    orta iptal olmazsa peki yeteri kadar ses alabilirmiyim sence yani verdiğim paraya değsin istiyorum biraz heyecan olsun
    Alamassın bence.. Yani yine ses alırsında orta iptali bariz fark ediyor... Yani orta iptali hem performans açısından hemde ses açısından çok farkediyor bildiğim kadarıyla... (aracı aldıgımda orta iptaldi tam farkı bilemicem) Ben varex taktırmadan önce ses azalsın diye orta susturucu takmaya gitmiştim egzoscu'ma.. Adam yapma abi yazık edersin bu setup'a dedi o söyledi varex al kurtul diye... Orta susturucu iptal etmessen hem ses azalır hemde performans gider biraz... Ayrıca orta susturucun olsa bile polis laf eder bence..
    En son düzenleyen Yiğit G.; 14-07-16, 21:22.

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bana gore cok fazla bir ses oluyor hem kat hem ortayi iptal edince..

Sent from my iPhone using Tapatalk
    orta iptal olmazsa peki yeteri kadar ses alabilirmiyim sence yani verdiğim paraya değsin istiyorum biraz heyecan olsun

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    o dediğiniz olay varexsiz yalan...gezersiniz ama hem başınız şişer normal kullanımda hemde polis affetmez.Ayrıca orjinal varex markasını almanızı tavsiye ederim sanayi işi değil gerçek son susturucu , hem garantili hemde satarken hiç değer kaybetmiyor.
    Sorun şu ki ben supersprint siparişini verdim çoktan yani varex için biraz geç kaldım artk

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    o dediğiniz olay varexsiz yalan...gezersiniz ama hem başınız şişer normal kullanımda hemde polis affetmez.Ayrıca orjinal varex markasını almanızı tavsiye ederim sanayi işi değil gerçek son susturucu , hem garantili hemde satarken hiç değer kaybetmiyor.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Bana gore cok fazla bir ses oluyor hem kat hem ortayi iptal edince..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Polisin yanından gecerken gazlamasak cok belli olur mu tabi o da var ��

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    O zaman benim son susturucu yerine varex almam lazım buarada video falan var mıdır orta iptal olunca cıkan sesi cok merak ettim yani dendiği kadar rahatsz ediyor mu diye cunku kimileride forumda orta iptal demişler cok arada kaldım

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    O kadar rahatsız eder diyosunz yani tek korkum orta iptal etmezsem supersprintte sesi tok cıkarttıgı için ses konusunda cok bir değişiklik olmıyacagı yönünde onu da ben istemiyorum buarada varex dediğiniz tam olarak nasıl bişey yani nasıl bulabliriz
    Jdmworks den alıcaksın orj varex satan tek yer 60mm çift çıkış olacak
    http://www.jdmworks.net/urunler/x-fo...zoz-sistemleri

Şu şekilde açıp kapatıyorum 😁

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    kumandali egzoz aslinda. ancak polisler de akillandigi icin artik yaninda egzoz sesi acan kumanda ile geziyorlarmis. ses gelip sonra bir anda kesilince durdurup kendi kumandalarindan acip deniyorlarmis ses o aractan mi geliyor diye (orjinal varex'i sadece kendi kumandasi acabiliyor baska kumandalarla acilmiyor diye birsey de duymustum ama)

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    O kadar rahatsız eder diyosunz yani tek korkum orta iptal etmezsem supersprintte sesi tok cıkarttıgı için ses konusunda cok bir değişiklik olmıyacagı yönünde onu da ben istemiyorum buarada varex dediğiniz tam olarak nasıl bişey yani nasıl bulabliriz

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    BU dedikleriniz r56 cooper s için mi bende yakın zamanda supersprint downpipe+orta iptal+supersprint son susturucu taktırıcam ses cok fazla olur dedikleri için acıkcası orta iptalinden sogudum biraz ama öyle aman aman ses cıkmıyacaksa acıkcası tok güzel bir ses de almak isterim buarada jcw var bende tavsiyeler için şimdiden tesekkurler
    Bı dediklerinizi yaptıktan sonra varexsiz gezemessiniz Varex büyük rahatlık.. Ben sürekli açık geziyorum uzakta baktım mavi ışık hemen kapıyorum anında sessizlik.. orj fab çıkışından daha sessiz oluyor.. kumandayıda çift taraflı bantla direksiyon simidinin arkasına yapıstırdım her an parmagım üstünde

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    BU dedikleriniz r56 cooper s için mi bende yakın zamanda supersprint downpipe+orta iptal+supersprint son susturucu taktırıcam ses cok fazla olur dedikleri için acıkcası orta iptalinden sogudum biraz ama öyle aman aman ses cıkmıyacaksa acıkcası tok güzel bir ses de almak isterim buarada jcw var bende tavsiyeler için şimdiden tesekkurler

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    orjinal varex kumandası olmazsa işe yaramaz sanırsam Yada o bastığı anda bende çaktırmadan tekrar basarım Şaka bir yana eğilip baktıklarında anlıyorlar zaten.Valla 3 ay oldu cayır cayır geziyorum cadde de daha sorun yok.Sahilden geçmemeye çalışıyorum 12 den sonra.Gerçi 2 haftadır geçiyorum cumartesileri sahilden durdurmadılar çevrimelerde henüz.Ama cadde harici başka çevirmelere girdim durdurdular hiç sorun olmadı.
    Bol şans diliyorum [emoji23]

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Polisler artık Egzos kumandasıyla geziyormuş diye duydum Bilgin olsun[emoji23][emoji23][emoji23] onlar da çakal oldu artık
    orjinal varex kumandası olmazsa işe yaramaz sanırsam Yada o bastığı anda bende çaktırmadan tekrar basarım Şaka bir yana eğilip baktıklarında anlıyorlar zaten.Valla 3 ay oldu cayır cayır geziyorum cadde de daha sorun yok.Sahilden geçmemeye çalışıyorum 12 den sonra.Gerçi 2 haftadır geçiyorum cumartesileri sahilden durdurmadılar çevrimelerde henüz.Ama cadde harici başka çevirmelere girdim durdurdular hiç sorun olmadı.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X