Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Plasti-dip spray folyo kaplama Siyah mat
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiEski gg cabriom komple plastidip sariya kapliydi
en begendigim ozelligi kir tutmamasi. Yagmur camur demeden kullandigim halde hala yeni yikanmis gibi gorunurdu hep 
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Bir yorum yaz:
-
Katakuntinin aynalar hala ilk günkü gibi duruyor gayet dayanıklı demek kiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha öncede bu tarz çalısmaları katakunti yapmıştı. Plastidip pratik bir çözüm sizin çalışmanıda başarılı olmuş.
Bir yorum yaz:
-
Daha öncede bu tarz çalısmaları katakunti yapmıştı. Plastidip pratik bir çözüm sizin çalışmanıda başarılı olmuş.
Bir yorum yaz:
-
Valla ben aldim alali boyicak yer ariyorum
hayir boyamasi da baya zevkli
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Plasti dip bikac yil once kullanmistim hakikaten asrın icadi gibi bir sey
Ben de parlak beyaz alip tamponlarin altjndaki siyah kisimleri marspiyeleri falan boyayamayi dusunuyordum Focusta, iyi hatirlattin 😃
Bir yorum yaz:
-
Isin bütün ilmi uygulamada ben kromlara 3 kere uyguladim saglikli oldu hemde tam mat gorunumunu kazandi
Bir yorum yaz:
-
maslak plasti dip de çok başarılı araç uygulamaları gördüm. dayanıklılığınında çok iyi olduğunu söylüyorlar.Aslı ulas.ozan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle hayir, folyo yapiskan gibi kalkiyor, youtube a plasti-dip yazip izleyin araba falan bile kaplayani var bununla
Bir yorum yaz:
-
mat siyah yakışıklı durmuş. plasti-dip ile benimde birkaç denemem oldu. jant kaplama, direksiyon çıtası vs. pürüzsüz olması için çok dikkatli olmak gerekiyor ve katları atarken kurumadan atmamak gerekiyor. en uzun süreli jantlarda kullandım. ancak bir süre sonra yıkamayla, ısıyla vs atmalar başlıyor. özellikle jantlarda en ufak bir çizik alsa yıkana yıkana araya su alıyor ve atmalar başlıyor.
Bir yorum yaz:
-
Kesinlikle hayir, folyo yapiskan gibi kalkiyor, youtube a plasti-dip yazip izleyin araba falan bile kaplayani var bununla
Bir yorum yaz:
-
Peki sıkılıp söktüğümüz zaman alttaki kroma zarar veriyor mu?Aslı ulas.ozan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBilmeyenler olabilir diye konu acma geregi duydum, yüzyılin icadi bu plasti-dip spray halinde kaplanacak yerlere uyguluyosunuz, sokerken folyo gibi cikiyo. Ayrica yikamada falan atma sokulme gibi bi derdi yok farkli renkleri parlak ve mat olmak uzere mevcut.. siddetle tavsiye ediyorum
Bir yorum yaz:
-
Bilmeyenler olabilir diye konu acma geregi duydum, yüzyılin icadi bu plasti-dip spray halinde kaplanacak yerlere uyguluyosunuz, sokerken folyo gibi cikiyo. Ayrica yikamada falan atma sokulme gibi bi derdi yok farkli renkleri parlak ve mat olmak uzere mevcut.. siddetle tavsiye ediyorum
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: