Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Egzoz Sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• berkoral
    yanıtladı
    Benim egzoz patirdamasinin yazilimdan sonra gelmesi kesin diyebilir miyiz

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Ben iskender ustadan cikip direk yazilima gittim.ayni gune denk getirmistm.ben hic isigi gormedim bile.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben olsam oyle yapmazdim.

almadım zaten fiyatta anlasamadık ama şu arıza ışığından korkuyorum yazılımla bile yakarsa diye sizde hic yanmadı mı yazılımdan sonra?

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla eski aracimda son susturucuya cok cilgin bi para vermistim. Dp takmadan hic bir ses alamadim
    DP den sonra show basladi
    sec 08 sizin aracınız mı?
    En son düzenleyen Kekuti; 02-11-13, 16:59.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bugun remus son susturucu alıcam, heralde bu downpipe işine girmeye pek sıcak bakmıyorum arıza ışığı durumundan dolayı bide downpipe yaptırırım yazılım yaptırırım arıza ışığı yakarsa hiç hoş olmaz
    Ben olsam oyle yapmazdim.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Valla eski aracimda son susturucuya cok cilgin bi para vermistim. Dp takmadan hic bir ses alamadim
    DP den sonra show basladi

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bende 1 kerw yanmisti. Kodu iptal etmeyi unuttuklari icin
    Egsoz emisyon hatasi kodunu iptal ediyorlar. DP takinca mevcutta yanan bu isik zaten emisyon isigi, safe mode a falan almiyor
    Hic yanmayan aracta gordum, ama yandigini gorduklerim genelde 100.kmde oluyor. Yavas gittiginizde yakiodu.
    bugun remus son susturucu alıcam, heralde bu downpipe işine girmeye pek sıcak bakmıyorum arıza ışığı durumundan dolayı bide downpipe yaptırırım yazılım yaptırırım arıza ışığı yakarsa hiç hoş olmaz

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    yazılım yaptırdıktan sonra yakma şansı var mı?birde napıyolar sensörümü iptal ediyolar acaba?
    Bende 1 kerw yanmisti. Kodu iptal etmeyi unuttuklari icin
    Egsoz emisyon hatasi kodunu iptal ediyorlar. DP takinca mevcutta yanan bu isik zaten emisyon isigi, safe mode a falan almiyor
    Hic yanmayan aracta gordum, ama yandigini gorduklerim genelde 100.kmde oluyor. Yavas gittiginizde yakiodu.

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    yazılım yaptırdıktan sonra yakma şansı var mı?birde napıyolar sensörümü iptal ediyolar acaba?
    Yazılım ile kapatıldıktan sonra tabii ki yakma şansı var. Isler yolunda gitmediğinde, bazen yazılımsal sıkıntılarda dahi yakabilir fakat sırf yazılım var diye 7/24 yakma durumu olmaz. Yani artik asıl görevini yapıyor olur. Tam olarak bilmiyorum fakat ya iptal ediyorlardır ya da yanıltıyorlardır.

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bazı arkadaşlarda 200 km de bazılarında 2000 km de yaptı. Rastgele diyebiliriz tam bir limiti yok.

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    size bir sorum olucak araçta downpipe var yazılım yok arıza ışığı yakma durumu nasıl?
    Bazı arkadaşlarda 200 km de bazılarında 2000 km de yaptı. Rastgele diyebiliriz tam bir limiti yok.

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Peki orjinal yazilim mi yuklenmis yoksa remap mi yapilmis bilginiz varmi acaba
    Remap yapılıyor, orijinal yazılım zaten o patırdamayı kesen

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    size bir sorum olucak araçta downpipe var yazılım yok arıza ışığı yakma durumu nasıl?

Bir yorum yaz:

• berkoral
    yanıtladı
    Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Motorla alakalı değil, yabancı forumlarda da bir çok kez tartışıldı. R56 kasa, R53 gibi egsoz patlatmıyor maalesef, ve MINI kullanıcıları bundan çok şikayetçi. Çözüm olarak yazılımla sonuç alındığı yazılmış.
    Peki orjinal yazilim mi yuklenmis yoksa remap mi yapilmis bilginiz varmi acaba

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Motorla alakalı değil, yabancı forumlarda da bir çok kez tartışıldı. R56 kasa, R53 gibi egsoz patlatmıyor maalesef, ve MINI kullanıcıları bundan çok şikayetçi. Çözüm olarak yazılımla sonuç alındığı yazılmış.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X