Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Egzoz Sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• 16bus34
    yanıtladı
    Aslı B.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ikisi de Güzel filtreler hangisi uygunsa onu tak derim, kit düşünmediğine göre, filtre filtredir benim kendi düşüncem
    bmc de karar kıldım çok sağol bilgiler için

Bir yorum yaz:

• B.Evran
    yanıtladı
    Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    downpiple yazılımı birlikte yaptırmak istiyorum ariza ışığına karşıyım hava filtersinde de itg yada bmc arasında kaldım ikiside kutu içi kit düşünmüyorum
    ikisi de Güzel filtreler hangisi uygunsa onu tak derim, kit düşünmediğine göre, filtre filtredir benim kendi düşüncem

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sart degil hatta yazilim sonrasinda guncelleme yaptirmak da elzem olmaz bence. Filtre kiti takarsan guncelleme cok ise yarar tabii.

İstersen dp takip ariza yakana kadar yazilimsiz da gezebilirsin, adim adim daha zevk alirim dersen.
    downpiple yazılımı birlikte yaptırmak istiyorum ariza ışığına karşıyım hava filtersinde de itg yada bmc arasında kaldım ikiside kutu içi kit düşünmüyorum

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    çok soru sordum ama bir de ilk etapta kutu içi hava filtresi almasam yazılım konusunda bir sıkıntı yaratır mı yoksa almam şart mı?
    Sart degil hatta yazilim sonrasinda guncelleme yaptirmak da elzem olmaz bence. Filtre kiti takarsan guncelleme cok ise yarar tabii.

İstersen dp takip ariza yakana kadar yazilimsiz da gezebilirsin, adim adim daha zevk alirim dersen.

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    çok soru sordum ama bir de ilk etapta kutu içi hava filtresi almasam yazılım konusunda bir sıkıntı yaratır mı yoksa almam şart mı?

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    guncelleme yapilacak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    anladım hayırlısı neyse o olsun ben sizin sayenizde yaptırıyorum cok yardımcı oldunuz forum olarak çok teşekkürler insallah güzel birsey çıkar ortaya

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    guncelleme yapilacak.

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    Yazilim var bende ama ufak bi islem yapilmasi lazim.

150 gun cok uzun bi sure 5 ay yapar neden oyle olmus ki nasil bir islem yapilacak?

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Yazilim var bende ama ufak bi islem yapilmasi lazim.

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    Hayirli olsun simdiden.ecu fastten bu kdr cabuk randevu aldigin icin sanslisin ben 150 gunden fazladir randevu bekliyorum.

sizde yazılım vardı sanırsam güncelleme için mi bekliyorsunuz?

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Hayirli olsun simdiden.ecu fastten bu kdr cabuk randevu aldigin icin sanslisin ben 150 gunden fazladir randevu bekliyorum.

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    persembe gününe ayn oto dan ve ecufastten randevu aldım önce ayn otoda iskender ustanın yapmıs oldugu downpipe takılıcak hayırlısıyla sonrasında da ecufastin ellerine bırakıcam aracı bakalım neler olucak

Bir yorum yaz:

• 16bus34
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şunu söyliim, arıza ışığı sadece orda yanması moral bozuyor. Yazılım yapılana kadar öyle kullanmanızda hiç bir sakınca yok.

Emisyon hatası gibi bir hata olduğu için arabanızda Safe Mode vs gibi bir kesme, basınç düşürme gibi birşey söz konusu değil.

Hatta araba için bence daha yararlı
    tamam ozaman yaptırıcam insallah yaptırdıktan sonra izlenimlerimi paylaşırım

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    almadım zaten fiyatta anlasamadık ama şu arıza ışığından korkuyorum yazılımla bile yakarsa diye sizde hic yanmadı mı yazılımdan sonra?
    Şunu söyliim, arıza ışığı sadece orda yanması moral bozuyor. Yazılım yapılana kadar öyle kullanmanızda hiç bir sakınca yok.

Emisyon hatası gibi bir hata olduğu için arabanızda Safe Mode vs gibi bir kesme, basınç düşürme gibi birşey söz konusu değil.

Hatta araba için bence daha yararlı

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    sec 08 sizin aracınız mı?
    hayır Seckinin, o arabada mesela orjinal JCW son susturucu ve DP var. 63mm komple boru.

Bendeki egsoz şuan Kaan'ın R59'unda. Eisenmann Susturucu, düz boru ve DP Var.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X