Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Alt devir kalinca kendi otomatik olarak gaz kelebegi aciyor, bu nedenle de anlik sarfiyat oluyor.
Thats it bi problem yok yani. 100 le giderken, 6. Viteste gazdan ayaginizi cekin, o zaman kontrol edin anligi.. o zamanda yakar ise, ariza var demektir
Alt devir kalinca kendi otomatik olarak gaz kelebegi aciyor, bu nedenle de anlik sarfiyat oluyor.
Thats it bi problem yok yani. 100 le giderken, 6. Viteste gazdan ayaginizi cekin, o zaman kontrol edin anligi.. o zamanda yakar ise, ariza var demektir
Iyi aksamlar herkese bugun aracimda degisik bir sey farkettim yol bilgisayarini anlik tuketime cevirince aracin hizi 20-30 km araliklarinda ayagimi gazdan kesmeme ragmen anlik tuketim 0 a dusmuyor 3litre 4litre arasi degisiyor bunun nedeni nedir yada bu bir problem degil midir bilemiyorum yardimci olursaniz cok sevinicem aracim 2011 model otomatik cooper s
Bir yorum yaz: