Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Aem methanol acil bilgi
Çöküş
X
-
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBOV sizde yoktur tahmin ediyorum. O hat üzerinde hortumun üzerine veya plastik bir hat var o kısımda o delinerek yapılabilir.
BOV var ise bendeki gibi, mutlaka kelebeğe daha yakın ve bov arkasına takılmalı
Bir yorum yaz:
-
Aslı erenhicusenmez tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe makinaydı beeee @Kekuti @Doayen
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
BOV sizde yoktur tahmin ediyorum. O hat üzerinde hortumun üzerine veya plastik bir hat var o kısımda o delinerek yapılabilir.
BOV var ise bendeki gibi, mutlaka kelebeğe daha yakın ve bov arkasına takılmalı
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet ama bu foto hatalı hahahah
Blowoff un öncesine takmıştık ilk cehaletle, sonrasında mantık dışı olduğunu ve dyno üzerinde dışarıya meth attığını gördük.
Hortumu Blow off'un arkasına doğru aldık
Bir yorum yaz:
-
evet ama bu foto hatalı hahahah
Blowoff un öncesine takmıştık ilk cehaletle, sonrasında mantık dışı olduğunu ve dyno üzerinde dışarıya meth attığını gördük.
Hortumu Blow off'un arkasına doğru aldık
Bir yorum yaz:
-
Fotograf ariyorum bulabilirsem aticam
Bir yorum yaz:
-
gaz kelebeğine giden boru üzerine yapılır. Yani emme tarafına doğru. Turbo'dan çıkış kısmı.
Turbo'ya girişe yaparsanız, bildiğim kadarıyla alev alıyor
Bir yorum yaz:
-
Aem methanol acil bilgi
Kullanmakta olduğum 2008 cooper s için aem v2 methanol aldım ama 6 aydır bağlatmadım bir türlü fırsatım olmadı methanol enjektörü map sensörünün bir karış önünemi( turboya doğru) yada arkasına (hava filtresine ) doğrumu bağlatmam gerekiyor yabancı forumlarda önündende yapan var arkasındanda bu konuda yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederimEtiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: