Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

DSC ve Fren Uyarısı Aynı anda yanıyor Silecekler coşuyor ,Yardım !!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ANIL_53
    yanıtladı
    Bu bendede var 10 dakka sonra yanıyor
    Arabayı park edince silecekler kendi kendne çalışıyor

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Gozun aydin diyeyim o zaman

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı mannerboy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arızanın çözümü szl ünitesini yani kol grubunu değişmeniz r56-r60-r56 lci hepsi birbirine uyumlu dikkat etmeniz gereken nokta auto far-yağmusr sensörü-far ayarı(bi xenonsuzlar için)
    1.500,-TL gibi bir maliyeti var diye biliyorum.Komple değişimde.
    Çok geç değilse %50 tamir şansı da var.O zaman maliyet bayağı bir düşer tabi.

Bir yorum yaz:

• mannerboy
    yanıtladı
    Bu arızanın çözümü szl ünitesini yani kol grubunu değişmeniz r56-r60-r56 lci hepsi birbirine uyumlu dikkat etmeniz gereken nokta auto far-yağmusr sensörü-far ayarı(bi xenonsuzlar için)

Bir yorum yaz:

• mannerboy
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynı hata şimdi bendede var,Ahmet Usta erken müdahele edersek tamiri mümkün dedi.

çözümü yazarsan sevinirim adım adım neler yaptığını ben kendim uğraşıcam çünkü tamircilerle pek ilgim yoktur

mini kronik hatalar szl ünitesi
    arka bagaj açma düğmesi kırılması
    sunroof pislikten tıkanması

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    DSC ve Fren Uyarısı Aynı anda yanıyor Silecekler coşuyor ,Yardım !!

Aynı hata şimdi bendede var,Ahmet Usta erken müdahele edersek tamiri mümkün dedi.

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Bunu denemeye cok usendim ben ama bi sansini dene istersen

Bir yorum yaz:

• mannerboy
    yanıtladı
    https://www.ecstuning.com/b-genuine-...t/61313453570/ nasip bakalım bi deneyelim

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Sargi kismiyla alakasi yok sorunun. Szl icerisinde bir optik goz var ve o bozuluyor genelde

Bir yorum yaz:

• mannerboy
    yanıtladı
    komple kollar dahil değişicek sanırım sargı kısmıyla alakası yok sargıda ayrı satılıyor çünkü.

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    İlk zamanlarda çok sık hata yapmaz ama ilerledikçe sürekli hata vermeye başlar ve bi yerden sonra hata gitmez. Modülü söküp temizlemeyide denedim ama işe yaramadı. Ama tabiki akü de sorun varsa mutlaka değiştir çünkü düşük voltaj R56 ve BMW E9X serilerinde FRM modülünün dahi çökmesine sebep oluyor.

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Resmi bu :

$_1.JPG

Parça numarasını hatırlamıyorum ama www.realoem.com adresinden şase no girerek parça numarasını öğrenebilirsin.

Bir yorum yaz:

• mannerboy
    yanıtladı
    resim yada parça numarası varmıdır. ? adım adım gitmek istiyorum çünkü akü bitik çünkü direksiyon bi keresinde söküldü jcw olduğu için yanlış işlemleri düzeltip sırasıyla en son ona geliyim diyorum

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı mannerboy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    güncel aynı problemler bendede var aracı daha yürütme aşamasına gelmedim fakat olduğu yerde silecek çalışması dsc ve sarı inlem yanıyor araştırdığımda ilk iş akü diyorlar aküyü değişicem sonrasında sırasıyla airbag sargısımı değişmesi gerekiyor yoksa komple silecek kolu far kolu komple gövdemi ??? sorunu çözenler nasıl çözdü
    Sorunun kaynagi dedigim gibi SZL modulu. Tamiri genellikle olmuyor diye biliyorum ben o yuzden degistirdim. Aku vs denemistim ama tamamen bosa zaman kaybi. Yeni bir szl alip takmak sorunu cozecektir

Bir yorum yaz:

• mannerboy
    yanıtladı
    güncel aynı problemler bendede var aracı daha yürütme aşamasına gelmedim fakat olduğu yerde silecek çalışması dsc ve sarı inlem yanıyor araştırdığımda ilk iş akü diyorlar aküyü değişicem sonrasında sırasıyla airbag sargısımı değişmesi gerekiyor yoksa komple silecek kolu far kolu komple gövdemi ??? sorunu çözenler nasıl çözdü

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X