Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
plaka ampulu sorunu
Çöküş
X
-
Denemeye devam edebilirsinAslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı göstercozum oysa uzucu
farkli ampul markalarini. Ya da fartuningde yaptirabilirsin, araya agriza kesici falan koyuyor problem yasanmiyor
Bir yorum yaz:
-
Ya en azindan agriza isigi yakmiyor ve ne zaman yanip sondugunh biliyorumAslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroda sari be doga
Bir yorum yaz:
-
Benzer sebeplerden orjinal ampule dondum ve bu sekilde daha mutluyumAslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar.uzun zamandir ariza isigi yakmasina ragmen plaka ampulu beyaz led lerden kullaniyordum bu gece farkettimki arabayi kitleyince ampuller az da olsa yanik kaliyor simdi ampulleri soktum. plaka ampulu olarak ariza yapmayan ampul varmi? 120 lira civarinda ledler var ama fiyati yuksek daha ucuz bi cozum bulan varmi arkadaslar?
Bir yorum yaz:
-
plaka ampulu sorunu
merhabalar.uzun zamandir ariza isigi yakmasina ragmen plaka ampulu beyaz led lerden kullaniyordum bu gece farkettimki arabayi kitleyince ampuller az da olsa yanik kaliyor simdi ampulleri soktum. plaka ampulu olarak ariza yapmayan ampul varmi? 120 lira civarinda ledler var ama fiyati yuksek daha ucuz bi cozum bulan varmi arkadaslar?Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: