Otomatik vites hakkinda
[QUOTE=OGZ59;100260]Araci kullandim tekrar herhangi bisey yok aksam alel acele park ederken heralde bende P ye gecmedigi icin yapti sizin gibi,N de el freni cekip P ye aliyorum araci park ettigimde genelde yani p alip el frenini oyle cekmiyorum demek istemistim 😄 o zaman normal birsey daha once hic karsilasmadigim icin merak ettim ayni sorun olan var mi diye
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Otomatik vites hakkinda
Çöküş
X
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de bazen ayni sekilde otomatik vitesi manuel kullaniyorum. Ve ozellikle tafikte uzun dur kalklarda N ye alip el frenini cekiyorum. Ama asiri vites gecisi yapmiyorum ve soft gecisler oyle sert kullanmiyorum. N'de el freni cekip P ye almanin mantigini anlamadim.
Aracim 4 yasinda, bu uyariyi bana da yaklasik 3 ay once, bir kez yapti. Vites gecmedi. Ama sanirim araba tam calismadan vites atmaya kalktim, aceleden. Sonra arabayi kapatip tekrar actim. Bir daha da ayni sorun olusmadi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben de bazen ayni sekilde otomatik vitesi manuel kullaniyorum. Ve ozellikle tafikte uzun dur kalklarda N ye alip el frenini cekiyorum. Ama asiri vites gecisi yapmiyorum ve soft gecisler oyle sert kullanmiyorum. N'de el freni cekip P ye almanin mantigini anlamadim.
Aracim 4 yasinda, bu uyariyi bana da yaklasik 3 ay once, bir kez yapti. Vites gecmedi. Ama sanirim araba tam calismadan vites atmaya kalktim, aceleden. Sonra arabayi kapatip tekrar actim. Bir daha da ayni sorun olusmadi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Guncel var mi daha once karsilasan 😄 ?
Bir yorum yaz:
-
Otomatik vites hakkinda
Yeni konu acmiyim dedim araci aldigimdan beri otomatikte olsa surekli duz vites kullandigim icin aliskanlik elim hep vites ve manuel modda kullaniyorum ileri geri oynama cok oluyor boyle bi yazi cikti ? Daha once karsilasan varmi ? birde N de el freni cekip P yapiyorum hep acaba tam gecmiyor diye mi oluyor bu sorun acaba ? ilk defa cikti boyle bi yazi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ulas.ozan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen aynen arac tamamrn isindiktan sonra saat gibi ama ilk kullanimda korkutuyor daha onceden bi mercedes tecrubem oldu, ondan beridir bi urkme vardir hep otomatiklere karsi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aynen aynen arac tamamrn isindiktan sonra saat gibi ama ilk kullanimda korkutuyor daha onceden bi mercedes tecrubem oldu, ondan beridir bi urkme vardir hep otomatiklere karsi
Bir yorum yaz:
-
[SIZE=2] r56 jcw var bende otomatik. Sabahlaro çalıştırdığımda zaten ekstra bi ısınma havasıyla çalışıyor makine. Soğuktan ve tam ısınmadigından dolayi kaynaklanabilir. Bi sure sonra normale donuyordur mutlaka. [/SIZE]
Bir yorum yaz:
-
Cumleten tesekkurler)
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi sen yanlış anlamışsın sorunu, D'ye geçişlerde problem yok gibi, 1-2 geçişinde hafif sertlik var diyor.
Şanzıman yağı soğukken normaldir, üzerinde durulacak bir sorun değil, içiniz rahat olsun
Bir yorum yaz:
-
Sagolasin tarik icime su serptin
Bir yorum yaz:
-
Alen abi sen yanlış anlamışsın sorunu, D'ye geçişlerde problem yok gibi, 1-2 geçişinde hafif sertlik var diyor.
Şanzıman yağı soğukken normaldir, üzerinde durulacak bir sorun değil, içiniz rahat olsun
Bir yorum yaz:
-
Bulundugum yer yokus degil, dedigin devire de iniyor, tabii arac tamamen isininca yok oluyo bu sorun... sanziman yagini mi degistirsek dedim, ama yagi degismiyor bu araclarin dediler.. bilemedim..
Bir yorum yaz:
-
Aslı ulas.ozan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar iyi geceler oncelikle, araci sabah motor sogukken calistiriyorum ve motorun isinmasini bekliyorum biraz. Ardindan D Ye aliyorum ve 1. Vitesten 2 ye gecerken biraz hissediliyor vites gecisi, ancak vuruntu degil, sadece 1 den 2 ye gecerken bu sert vites atlama dedigimiz oluyor.. bu konuda fikri oln var mi?
Simdiden tesekkurer
Bir yorum yaz:
-
Otomatik vites hakkinda
Arkadaslar iyi geceler oncelikle, araci sabah motor sogukken calistiriyorum ve motorun isinmasini bekliyorum biraz. Ardindan D Ye aliyorum ve 1. Vitesten 2 ye gecerken biraz hissediliyor vites gecisi, ancak vuruntu degil, sadece 1 den 2 ye gecerken bu sert vites atlama dedigimiz oluyor.. bu konuda fikri oln var mi?
Simdiden tesekkurer
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEtiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: