Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Led DRL DIY
Çöküş
X
-
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzun zamandır aklımda olan projeyi birazda boş zamanla yapmış bulunuyorum. Yurtdışı forumlarda dolaşırken bir abimiz kendi drl sini yapmış. 15-20 dolar gibi komik bi rakama mal etmiş. Bende bunu görünce ledlerin siparişini verdim. En kötü sis farları çöp olur yerine yenilerini alırım mantığıyla projeye başladım. Camlarıda bir hayli eskimişti zaten. İlk başta sağ sis farını sökmekle başladım, ama sis farını sökmek için; lastik, ön far, korna ve davlumbazın bir kısmını sökmem gerekti. Zor oldu ama sökebildim.
Daha sonra sol sis farının arkasında su deposu olduğu için Ahmet ustanın da tavsiyesiyle ön tamponu sökmeye karar verdim ve keşke başta tamponu sökseymişim dedimBikaç video izleyerek hiç ekstra vida sökmeden ön tamponu söktüm ve sol sis farını da çıkardım.
Daha sonra sis farının camını yuvasından biraz tornavida yardımıyla silikonundan ayırdım ve kalan silikon parçalarını en son birleştirme aşaması için temizledim.
Sonra sis farı ile parkları ayıran kısımın sol ve sağ ucundan çok az dremelledim, ledler otursun diye. Bu projenin aslını yapan abimiz iki ledi iç içe koyarak daha kalın bi halka elde etmiş ama ben denemelerim sonunda tek halkada kalmaya karar verdim. Led halkadan park duyuna girecek elektrik işini hallettim. Camı tekrar yerine aynı şekilde yapıştırıp farları hazır hale getirdim. Herşeyi sırasıyla yerine taktım ve sonuç gün ışığında bile epey tatmin ediciydi. Ledin yanmazkenki sarı görüntüsüde okadar gözüme batmadı. Tamponun epey içinde kaldığı için içime sindi. Kısa zamanda prof makineyle gece çekimide yaparım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeşim eline sağlık çok güzel olmuş muayene yakın ise bu şekilde geçemeyebilirsin yedekte sis farı bulundur
Bir yorum yaz:
-
Kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş muayene yakın ise bu şekilde geçemeyebilirsin yedekte sis farı bulundur
Bir yorum yaz:
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurler
Aslinda son durumda aractan soktum, cunku o halkanin sari goruntusu cokta kaliteli durmadi, ancak yeni bir led halka aldim. Disinda kendi haznesi var, buyuzden sari renk belli olmuyor, ama enerji bulupta tekrar deneyemedimdenemelik sis hediye etmek isteyen olursa kabul edebilirim
ama diger halini gordukten sonra hazneli olanin mukemmel olacagi belli. Kendi sokup birseyleri yapanlara ozenerek bakiyorum ben genelde acelecei davranip tamir edecegine kiranlardanim
Bir yorum yaz:
-
Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel bir dıy olmuş tebrikler
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterharika olmus elinize saglikseri uretime gecebilirsiniz sirada cok arkadas olacagina eminim
denemelik sis hediye etmek isteyen olursa kabul edebilirim
Bir yorum yaz:
-
harika olmus elinize saglikseri uretime gecebilirsiniz sirada cok arkadas olacagina eminim
Bir yorum yaz:
-
Çok güzel bir dıy olmuş tebrikler
Bir yorum yaz:
-
Cok basarili [emoji1547][emoji1547][emoji1547]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Elinize emeginize saglik cok guzel olmus bencede.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Valla mükemmel olmuş,ellerinize sağlık.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: