Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Jant boyama-Kaplama
Çöküş
X
-
Jant boyama-Kaplama
Abi tahminen boyadir, ama istersen bidahaki gecisimde daha dikkatli bakarim
Bir yorum yaz:
-
Doa LA deki benim pişti aracın jantlar boya mı kaplama mı acaba fikrin var mı ? Siyah çok iyi duruyor : )
Bir yorum yaz:
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterteşekkür ederim. iletişime geçiyim hemen numarasını ayn'den temin edebilirim heralde?
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaslakta aynnin yan dukkani ilbantekinler gayet guzel boyuyor tavsiye ederim...
Bir yorum yaz:
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu hortaltiyim.
Boyatan arkadaşlar nerde boyattı acaba? varmı tavsiye edecekleri bir yerler?
Bir yorum yaz:
-
konuyu hortaltiyim.
Boyatan arkadaşlar nerde boyattı acaba? varmı tavsiye edecekleri bir yerler?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar janta kaplama olur ama olmaz
NDG; Cnm Polo gti orjinal jant yuzeyi genis Mini jantlari gibi kivrimli olmadigindan oturu onda problem olmamistir belki ama MINI de tavsiye etmiyorum..
Jant boyama en sagliklisidir ama o da plastidip deil. Sunuda belirteyim herkesde jant boyayamaz..
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYooooo gordugum kaplama bir BMW x6 janti ve digeride polo gti orjinal gti janti suan...
ayrica eger gelecek jantlari satmayi dusunurseniz bu jantlarida gozden kacirmayin derim.. bugune kadar TRde hic bir JCWde denk gelmedim R113 jcw jantlari cok farkli bir hava katiyorsiyah ve fume arabalardada cok hos duruyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
O paralara OEM jant alinmaz kanaatim.. gidip Advan, Volk, O.Z , Enkei alabiliyorsun.. cok ciddi rakamlar
Alicaksaniz OEM; ikinci el temiz arastirin
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar janta kaplama olur ama olmaz
NDG; Cnm Polo gti orjinal jant yuzeyi genis Mini jantlari gibi kivrimli olmadigindan oturu onda problem olmamistir belki ama MINI de tavsiye etmiyorum..
Jant boyama en sagliklisidir ama o da plastidip deil. Sunuda belirteyim herkesde jant boyayamaz..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant.ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant.ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.
Referans olarak : http://www.shopminiusa.com/
Edit: 18inç janta bakılmıştır.En son düzenleyen DCooperW; 31-07-13, 06:09.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiR113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant.ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: