Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Jant boyama-Kaplama

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• FIA
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi tahminen boyadir, ama istersen bidahaki gecisimde daha dikkatli bakarim
    Zahmet olmazsa bi bak bakalim, siyaha dönebilirim : )

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Jant boyama-Kaplama

Abi tahminen boyadir, ama istersen bidahaki gecisimde daha dikkatli bakarim

Bir yorum yaz:

• FIA
    yanıtladı
    Doa LA deki benim pişti aracın jantlar boya mı kaplama mı acaba fikrin var mı ? Siyah çok iyi duruyor : )

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    teşekkür ederim. iletişime geçiyim hemen numarasını ayn'den temin edebilirim heralde?
    Aynen ayn yardimci olcaktir. Referans olarak ym r58 mitotinin jantlarini gosterebilirim. İlbantekinlerde boyandi...

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maslakta aynnin yan dukkani ilbantekinler gayet guzel boyuyor tavsiye ederim...
    teşekkür ederim. iletişime geçiyim hemen numarasını ayn'den temin edebilirim heralde?

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    konuyu hortaltiyim.
    Boyatan arkadaşlar nerde boyattı acaba? varmı tavsiye edecekleri bir yerler?
    Maslakta aynnin yan dukkani ilbantekinler gayet guzel boyuyor tavsiye ederim...

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    konuyu hortaltiyim.
    Boyatan arkadaşlar nerde boyattı acaba? varmı tavsiye edecekleri bir yerler?

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar janta kaplama olur ama olmaz
    NDG; Cnm Polo gti orjinal jant yuzeyi genis Mini jantlari gibi kivrimli olmadigindan oturu onda problem olmamistir belki ama MINI de tavsiye etmiyorum..

Jant boyama en sagliklisidir ama o da plastidip deil. Sunuda belirteyim herkesde jant boyayamaz..
    Aynen bende önceki yazımda bunu anlatmaya çalışmıştım.

Bir yorum yaz:

• Yeşil R53
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yooooo gordugum kaplama bir BMW x6 janti ve digeride polo gti orjinal gti janti suan...

ayrica eger gelecek jantlari satmayi dusunurseniz bu jantlarida gozden kacirmayin derim.. bugune kadar TRde hic bir JCWde denk gelmedim R113 jcw jantlari cok farkli bir hava katiyor siyah ve fume arabalardada cok hos duruyor

Ata motorsta var gali r113

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    O paralara OEM jant alinmaz kanaatim.. gidip Advan, Volk, O.Z , Enkei alabiliyorsun.. cok ciddi rakamlar

Alicaksaniz OEM; ikinci el temiz arastirin

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Arkadaslar janta kaplama olur ama olmaz
    NDG; Cnm Polo gti orjinal jant yuzeyi genis Mini jantlari gibi kivrimli olmadigindan oturu onda problem olmamistir belki ama MINI de tavsiye etmiyorum..

Jant boyama en sagliklisidir ama o da plastidip deil. Sunuda belirteyim herkesde jant boyayamaz..

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    plastidip ile boyayıp deneyebilirsin en mantıklısı

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant. ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.
    Ustadim saygilar

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R113 efsane bi jant ve çok fazla yok tr'de. Hatch jcw ye de uyar ve yakışır. Ama pahalı olabilir bu jant. ben de bı jantın dark antrasit olanını gördüğümü hayırlıyorum MINIunited ta bir JCWde.
    O janta baktımda şimdi Amerika fiyatı 4 lastik ile birlikte işçilik dahil. 3.399dollar. Turkiyede ki fiyatı şuradan hesaplayabilirsiniz orada 969.95dollar rüzgarlığa borusanda 1.750avro işçilik dahil istiyorlar.Bahsi geçen jant 5bin avrodan aşağıya olmaz gibime geliyor.Astronomik bir rakam.Evet çok güzel değer mi? Bence değmez.

Referans olarak : http://www.shopminiusa.com/

Edit: 18inç janta bakılmıştır.
    En son düzenleyen DCooperW; 31-07-13, 06:09.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X